Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Hello, I am asking you to help solve this problem: In Mozilla I was used to editing and exporting bookmarks to a html backup file. This last worked well for me

  • 1 отговор
  • 1 има този проблем
  • 1 изглед
  • Последен отговор от poljos

more options

Dobrý den, obracím se na Vás se žádostí o pomoc s vyřešením tohoto problému: Ve firefoxu jsem byl zvyklý editovat a exportovat záložky do html souboru pro zálohování. Toto mi fungovalo dobře naposledy v únoru. S dalšími aktualizacemi firefoxu tyto funkce přestaly fungovat, firefox se zasekává, při pokusu o editaci záložek jako jsou smazání nefunkčních záložek nebo export záložek do html se prohlížeč zasekne a obsadí více než 2Gb operační paměti. Záložky ale nevyexportuje, nahlásí, že spí, zablokuje procesor na více než 100% a přestane fungovat. Dnes tj. 16. července 2019 odmítá ukládat i nové záložky. Instalovaná verze firefox 67.0.4., opreační systém Linux mint 18.3. Nepomohla ani přeinstalace firefoxu. Návod na exportování záložek na vašem webu nefunguje. Co mám dělat?

Další problém, který s firefoxem mám, prohlížeč po ukončení se zcela neukončí a běží dál. Je nutné ho v prohlížeči systémových procesů ukončit ručně. Při běžném prohlížení běžně obsazuje až 1Gb operační paměti, což je poměrně hodně.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Jiří Hofman

ji.hofman@seznam.cz

Dobrý den, obracím se na Vás se žádostí o pomoc s vyřešením tohoto problému: Ve firefoxu jsem byl zvyklý editovat a exportovat záložky do html souboru pro zálohování. Toto mi fungovalo dobře naposledy v únoru. S dalšími aktualizacemi firefoxu tyto funkce přestaly fungovat, firefox se zasekává, při pokusu o editaci záložek jako jsou smazání nefunkčních záložek nebo export záložek do html se prohlížeč zasekne a obsadí více než 2Gb operační paměti. Záložky ale nevyexportuje, nahlásí, že spí, zablokuje procesor na více než 100% a přestane fungovat. Dnes tj. 16. července 2019 odmítá ukládat i nové záložky. Instalovaná verze firefox 67.0.4., opreační systém Linux mint 18.3. Nepomohla ani přeinstalace firefoxu. Návod na exportování záložek na vašem webu nefunguje. Co mám dělat? Další problém, který s firefoxem mám, prohlížeč po ukončení se zcela neukončí a běží dál. Je nutné ho v prohlížeči systémových procesů ukončit ručně. Při běžném prohlížení běžně obsazuje až 1Gb operační paměti, což je poměrně hodně. S pozdravem a přáním pěkného dne Jiří Hofman ji.hofman@seznam.cz

Всички отговори (1)

more options

ji.hofman said

zablokuje procesor na více než 100%

Nepřeháněj.

Zkoušel jsi vytvořit nový profil Firefoxu (pro porovnání, jestli se to bude chovat stejně)? Případně nejprve zkus Firefox spustit do jeho nouzového režimu (z nabídky Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).