Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

A biztonságos kapcsolat sikertelen, több oldalnál is

  • 3 отговора
  • 1 има този проблем
  • 63 изгледи
  • Последен отговор от RayzenD

more options

Se a facebook, se a gmail nem tölt be tegnap óta, próbáltam mindent amit írtak hogy csinálni kell ilyen esetben, töröltem a sütiket és a gyorsító tárat, újra raktam a Firefoxot, amit ha úgy raktam újra hogy állítson vissza mindent alapértelmezettre akkor működött, viszont ma megint visszatért a hiba. Más böngészővel működnek az oldalak, csak Firefox-xal nem.

Facebook nem fontos annyira, viszont a gmail nagyon is, sok fontos dolog jön oda nekem, és szeretném elérni.

Se a facebook, se a gmail nem tölt be tegnap óta, próbáltam mindent amit írtak hogy csinálni kell ilyen esetben, töröltem a sütiket és a gyorsító tárat, újra raktam a Firefoxot, amit ha úgy raktam újra hogy állítson vissza mindent alapértelmezettre akkor működött, viszont ma megint visszatért a hiba. Más böngészővel működnek az oldalak, csak Firefox-xal nem. Facebook nem fontos annyira, viszont a gmail nagyon is, sok fontos dolog jön oda nekem, és szeretném elérni.

Избрано решение

Kasperskynél Beállítások -> Személyes adatok böngészése beállításai, ott Adathyűjtés blokkolása alatt kategóriák és kizárások, majd ott oda kell adni manuálisan azokat az oldalakat amiknél előjön.

Прочетете този отговор в контекста 👍 0

Всички отговори (3)

more options

Szia! Az ilyen jellegű hibákat jellemzően vírusirtó programok okozzák, vagy kiegészítők okozzák. Amint látom használsz Kaspersky-t, szóval nagy valószínűséggel azzal lesz a gond. Az ilyen programok jellemzően saját tanúsítványokat telepítenek, hogy elemezzék a titkosított adatforgalmat, ezt érdemes kikapcsolni, viszont hogy pontosan hogyan kell, azt nem tudom megmondani, mert nem használok ilyesmit.

more options

Szia! Ha a vírusirtó program okozza, akkor ha kikapcsolom az egész vírusirtót, és annak a kiegészítőjét a firefoxban, akkor elméletileg meg kéne meg kéne szűnnie a problémának, viszont ez nem történt meg. Tehát vagy valami mást is ki kell kapcsolni, vagy nem ez a probléma.

more options

Избрано решение

Kasperskynél Beállítások -> Személyes adatok böngészése beállításai, ott Adathyűjtés blokkolása alatt kategóriák és kizárások, majd ott oda kell adni manuálisan azokat az oldalakat amiknél előjön.