Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Egy Weboldal lelassítja a böngészőjét. Mit lehet ez ellen tenni?

  • 1 отговор
  • 3 имат този проблем
  • 3 изгледи
  • Последен отговор от Balázs Meskó

more options

Facebook és Gmail weboldalak vannak nyitva. Mégis időről időre feljön ez a probléma. Hasonló konfiguráción ugyanebben a verzióban (Firefox) gond nélkül működik. Fontos, hogy olyan megoldásra van szükségem ami nem töröl személyes tartalmat (Könyvejelzők stb.).

Köszönöm előre is a segítséget.

Facebook és Gmail weboldalak vannak nyitva. Mégis időről időre feljön ez a probléma. Hasonló konfiguráción ugyanebben a verzióban (Firefox) gond nélkül működik. Fontos, hogy olyan megoldásra van szükségem ami nem töröl személyes tartalmat (Könyvejelzők stb.). Köszönöm előre is a segítséget.

Всички отговори (1)

more options

Első körben meg kellene próbálni a Súgó → Újraindítás letiltott kiegészítőkkel… lehetőséggel újraindítani a böngészőt és a szokásos módon netezni. Ha így is előfordul a probléma, akkor a kiegészítőket kizárhatjuk, mint problémaforrás.