ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

No Sound in YouTube Videos in FireFox

  • 4 ردود
  • 5 have this problem
  • 29 views
  • آخر ردّ كتبه Opcode

more options

I've been fighting Firefox for the last 6 weeks or so, trying to get it to play YT videos. First, it wouldn't play them at all, until I disabled Realplayer. Then, it played fine for almost 2 weeks, but then it stopped playing sound. All the videos are muted on YouTube, and I cannot unmute them. Other browsers have no problem playing YT videos, and FF can play videos from other sites.

I've gone through all the troubleshooting steps I can find. I've scoured my computer to remove every vestige of Adobe Flash and Adobe Air, then re-installed. I deleted my FF cookies and cache. I still don't have sound in YT.

I'm using Firefox 14.0.1 on Windows 7 (64) with 8 GB RAM.

I've been fighting Firefox for the last 6 weeks or so, trying to get it to play YT videos. First, it wouldn't play them at all, until I disabled Realplayer. Then, it played fine for almost 2 weeks, but then it stopped playing sound. All the videos are muted on YouTube, and I cannot unmute them. Other browsers have no problem playing YT videos, and FF can play videos from other sites. I've gone through all the troubleshooting steps I can find. I've scoured my computer to remove every vestige of Adobe Flash and Adobe Air, then re-installed. I deleted my FF cookies and cache. I still don't have sound in YT. I'm using Firefox 14.0.1 on Windows 7 (64) with 8 GB RAM.

الحل المُختار

Try to clear the Flash local storage and settings.

  • Windows Control Panel > Flash Player > Storage: Local Storage Settings **Remove a specific domain: Local Storage Settings by site **Remove all domains: Delete All and Delete Data

Flash Website Storage Settings panel:

Global Storage Settings Panel:

Read this answer in context 👍 2

All Replies (4)

more options

الحل المُختار

Try to clear the Flash local storage and settings.

  • Windows Control Panel > Flash Player > Storage: Local Storage Settings **Remove a specific domain: Local Storage Settings by site **Remove all domains: Delete All and Delete Data

Flash Website Storage Settings panel:

Global Storage Settings Panel:

more options

That didn't work. I deleted all websites, but I still cannot play YT sound.

Modified by Opcode

more options

You can check for problems caused by a recent Flash 11.3 update and possibly downgrade to Flash 11.2 or 10.3.

more options

Odd; I just clicked on a YT link my Dad sent me in email. Sound is working. I don't know why it is working now; I didn't do anything.