ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Recently I cannot access Gmail "settings, labs or compose mail" in html?

  • 2 (ردّان اثنان)
  • 121 have this problem
  • 8 views
  • آخر ردّ كتبه cor-el

more options

Early this week I lost my ability to access my settings, labs or compose new email in the html setting on my Gmail account.

I can do all of this in the basic html setting, but all I get is a "Loading....." sign at the top center of my Gmail page when in html and it partially locks-up my gmail.

I have tried to clear the cache, remove cookies, stop my gmail offline, remove my Better Gmail 2, search for viruses, Google the problem.....all to no avail.

When I access my Gmail in Internet Explorer8 - everything works fine - no problems, so this must be a FireFox issue = possible related to the 2 updates this week?

System is: Windows 7 64bit FireFox 3.6.12

I really like FireFox and would like to get my Gmail working again so I do not need to use IE8.

Any Ideas would be appreciated

Early this week I lost my ability to access my settings, labs or compose new email in the html setting on my Gmail account. I can do all of this in the basic html setting, but all I get is a "Loading....." sign at the top center of my Gmail page when in html and it partially locks-up my gmail. I have tried to clear the cache, remove cookies, stop my gmail offline, remove my Better Gmail 2, search for viruses, Google the problem.....all to no avail. When I access my Gmail in Internet Explorer8 - everything works fine - no problems, so this must be a FireFox issue = possible related to the 2 updates this week? System is: Windows 7 64bit FireFox 3.6.12 I really like FireFox and would like to get my Gmail working again so I do not need to use IE8. Any Ideas would be appreciated

All Replies (2)

more options

In firefox in the url bar, type in about:config click to confirm that you'll "be careful." In the bar that says "filter" type dom and press enter. Look for dom.storage and it probably says false. Right click and click "toggle" to change it to true. This should fix the problem.

more options