Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Widevine plugin crashes. Netflix & others do not work

In up date Firefox Version 107.0.1 (64-bit Windows 10) Widevine plugin 4.10.2557.0 constantly crashes when I open Netlix page. Video does not play and I get Netlix error … (funda kabanzi)

In up date Firefox Version 107.0.1 (64-bit Windows 10) Widevine plugin 4.10.2557.0 constantly crashes when I open Netlix page. Video does not play and I get Netlix error F7702-1003.

There was no problem in previous version, but after update, Firefox also updated the Widevine plugin and it crashes ever since.

Reinstalling did not help.

Asked by sqa 5 ezinsukwini ezidlule

YouTube dropping frames when tabbed into a game.

I believe I'm having the same problem as this issue, but it's now archived: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1374927 Firefox Info: Version 107.0.1 Build ID 2… (funda kabanzi)

I believe I'm having the same problem as this issue, but it's now archived: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1374927

Firefox Info: Version 107.0.1 Build ID 20221128144904 OS Windows 11

Specs: i7 13700k 32GB DDR5 Ram GTX 1080ti

Basically, I'm dropping frames when I'm tabbed into a game, in my instance it's World of Warcraft, but it could be with other games too. I suspect it's something to do with Windows 11 as I didn't have any problems in Windows 10 with my older computer.

Some trouble shooting steps I've taken is I've disabled all extensions, ran the browser in troubleshooting mode, and finally done a Firefox refresh and I still have the same problem.

I recorded a video of how it looks, it's at its absolute worst at 4k, with 2x speed on: https://www.youtube.com/watch?v=NuIaYJYGHEI

Any help or suggestions is appreciated, cheers.

Asked by Zaazu 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Zaazu 3 ezinsukwini ezidlule

Can't remove no longer open windows still being shown in the 'Window' menu drop down

Hello, I have an issue that I haven't found a fix to. I used a Time Machine backup to transfer settings from my old Mac to a new one. When I first opened the Firefox Brow… (funda kabanzi)

Hello, I have an issue that I haven't found a fix to. I used a Time Machine backup to transfer settings from my old Mac to a new one. When I first opened the Firefox Browser 107.0.1 (64-bit) running on MAC OS 12.6.1, it opened the last 3x windows I had open on the previous machine. Unfortunately, I actually had 8 windows originally open. Now those other 5x windows are still showing in the 'Window' menu drop down, but they no longer exist. I can't switch to them and I can't re-create them. How can I clear this list and/or update it to only those which are actually open?

I have already cleared the cache, cleared the history, deleted all cookies, etc. I'm hoping there is some trick or script I can run to reset this. Perhaps one of the Mac OS library files? I'm sure there are some erroneous orphan files located from previous installs.

Thanks for any help you can provide. Regards, Tony

Asked by Tony 11 amahora adlule

Browser Crashes When Using Zoom

Hi, Every time I join a Zoom or Microsoft Teams meeting Firefox crashes. I have to either force quit or quit Firefox. Does anyone know how to solve this problem? Thank yo… (funda kabanzi)

Hi,

Every time I join a Zoom or Microsoft Teams meeting Firefox crashes. I have to either force quit or quit Firefox.

Does anyone know how to solve this problem?

Thank you.

Asked by gdesilva 10 amahora adlule

Firefox browser

Firefox very slow, hangs or not responding on Windows 10 after last update late November 2022 to version ? 107.0.1. I am an end user, not versed in IT. I have used Firefo… (funda kabanzi)

Firefox very slow, hangs or not responding on Windows 10 after last update late November 2022 to version ? 107.0.1. I am an end user, not versed in IT. I have used Firefox as a fast and safe browser for approximately 20 years and with Adblock Plus for over 10 years. Previously once I refreshed or reloaded Firefox it wiped out my navigation bar and bookmarks. Some friends have said that this is a tactic to encourage change to the for-profit paid version. Also when this happens I get a window for reporting the problem to Microsoft which hangs indefinitely and I have to close it. Again is this a tactic from Microsoft to get me to select Edge and Bing as my default browser and search engine? Or is this a problem with Norton360 software or their VPN? Or is this due to a failing hard drive (not SSD), registry errors or malaware? What's up and is there a simple fix?

Asked by Ali 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox experiences prolonged freezing every time I open the browser for the first time.

Like the title states, every time I open Firefox the application freezes for about thirty seconds to a minute at a time. This is highly inconvenient and annoying. I've re… (funda kabanzi)

Like the title states, every time I open Firefox the application freezes for about thirty seconds to a minute at a time. This is highly inconvenient and annoying. I've reset Firefox completely and the issue was not fixed, as well as doing a clean install. Because of how often and consistent the problem has been, I've had trouble finding out the source of this issue. This has been an issue for at minimum a month, most likely longer but my first mention of it to one of my friends was a month ago.

Asked by alyssaclairestrawn 6 ezinsukwini ezidlule

Browser won't work

Hi, Firefox won't load any websites but other browsers do. Just get a blank screen and can't 'refresh' either (interestingly, Firefox View tab still works) I have checke… (funda kabanzi)

Hi, Firefox won't load any websites but other browsers do. Just get a blank screen and can't 'refresh' either (interestingly, Firefox View tab still works)

I have checked antivirus & firewall settings, and reinstalled Firefox several times. Any suggestions please? Thanks

Asked by 75caferacer 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by 75caferacer 5 ezinsukwini ezidlule

Single tab crashes to a black screen

I am running Firefox 107.0.1 (64 bit) on a Dell Inspiron i7 10th gen with 12 GB RAM. Windows Edition Windows 11 Home Version 22H2 Installed on ‎11/‎1/‎2022 OS build 22621… (funda kabanzi)

I am running Firefox 107.0.1 (64 bit) on a Dell Inspiron i7 10th gen with 12 GB RAM. Windows Edition Windows 11 Home Version 22H2 Installed on ‎11/‎1/‎2022 OS build 22621.819 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22636.1000.0

Recently have had new issue with websites, like the NYTimes, which run live video embedded in the site. The entire screen will go black and cannot be retrieved. But the system is not down, I can toggle to another application, and then when I go back to the Firefox, I can "save" it by quickly selecting a different tab. If I wait a few seconds, however, the offending tab will crash again. The other symptom is that after this happens, the entire screen in any application seems to be unstable, with transient fuzziness of the fonts, just a for a few seconds, whenever the focus of the screen is moved or changed.

This problem does not occur in "Troubleshoot Mode", but I have gone through all the recommended step by step eliminations of possible plug ins, extensions, Norton, firewalls, refreshes, start up cache clearing, cookie clearing, to no avail. Cannot find discussion of this problem in Support. I do not experience the problem if I run the offending website in Edge. Any suggestions most appreciated, txs!

Asked by jboronow 7 amahora adlule

Firefox keeps crashing unexpectedly after the latest Mac OSX update

My firefox browser keeps crashing after I installed the latest OS on my laptop. Some of the reports are: bp-3b29c5ef-68fa-4085-8bb4-00ad30221208 12/8/22, 12:55 PM bp-39… (funda kabanzi)

My firefox browser keeps crashing after I installed the latest OS on my laptop. Some of the reports are:

bp-3b29c5ef-68fa-4085-8bb4-00ad30221208 12/8/22, 12:55 PM bp-39171fa5-79f4-42ba-bec7-3708f0221208 12/8/22, 12:52 PM bp-adc82fd6-1f63-4193-89b4-a12830221208 12/8/22, 12:52 PM bp-b53b76c5-22ec-4f61-9235-579330221208 12/8/22, 12:52 PM bp-a227e01b-2aec-4bbc-ad30-580820221208 12/8/22, 12:52 PM bp-5134eca4-4db2-479d-b7b1-b54cd0221208 12/8/22, 12:52 PM bp-2f5e9b2a-0286-41da-80d8-c0a180221208 12/8/22, 12:52 PM bp-e544b57e-0c15-4670-9042-9c94f0221208

Asked by ariel9 7 amahora adlule

Captcha not loading

https://my.jjwxc.net/login.php? I'm trying to log in to jjwxc.net, which requires a captcha to do so, but not only is the whole site's formatting a mess, if I didn't know… (funda kabanzi)

https://my.jjwxc.net/login.php?

I'm trying to log in to jjwxc.net, which requires a captcha to do so, but not only is the whole site's formatting a mess, if I didn't know the captcha existed I wouldn't even know it hadn't loaded, because there's not even a failed load icon. Trying to log in without the captcha just results in reloading the log in page. Below are screenshots of the site as it should appear, on chrome, and as it does appear on firefox. (I'm also using a dark mode extension, which I have checked has no effect on this matter)

None of the images are loaded either, but I can get the site running in the mobile browser. In fact, when I first logged into the site on the mobile browser the captcha came up, and I was also somehow able to log back in on mobile despite the captcha not appearing since. I won't question the magic and just thank my luck. However, as you can see, the site is in chinese, which I unfortunately do not speak, and the mobile browser does not support in browser translation extensions like TWP.

After logging in on the mobile browser the site then loaded properly, so I have some hope that the desktop browser may do the same if I can log in (I don't know why that would work, but I can only say what I see). I don't know why the mobile version would load the site better than the desktop version either, but here we are.

The captcha itself seems to be called shumei captcha in the code (view-source:https://my.jjwxc.net/login.php?action=login&referer=%2F%2Fmy.jjwxc.net%2Fonebook_vip.php%3Fnovelid%3D5157485%26chapterid%3D21)

I tried turning enhanced tracking protection on and off, clearing cookies and cache data, and disabling all extensions, non of which made any difference. Is there anything I'm missing that could fix the captcha?

¬ In case anyone's wondering why I don't just use chrome since it obviously loads the site fine, the site seems to have made some changes to the security on the paid chapters which are apparently incompatible with chrome, and brings up a message that the user's browser is outdated and too slow, the irony of which is not lost on me considering that out of chrome, edge and firefox, chrome is the only one that reliably loads the site - yet the message explicitly recommends the user transfer to edge if using internet explorer. No offense, btw, Firefox has a great interface, I know it boasts security over speed, and I like the extensions and all, but I can't exactly rate it five star when it won't load the one site I really need it for. I want to like this browser, but I need it to work for me first.

Asked by artywolve 6 amahora adlule

Firefox Browser Opens and Immediately Closes

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly clo… (funda kabanzi)

Recently, I've decided to install Firefox since another program I'd like to use is dependent on it. After the simple installation the browser opened, but I carelessly closed all the tabs and it suddenly crashed. Since then no matter how many times a restart my PC, reinstall the browser or delete files, it simply closes as soon as it opens. It seems to be indicative of a file preventing it from starting, or it's missing a file, but I thought I'd ask for assistance before giving up.

Asked by STG996 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by STG996 5 ezinsukwini ezidlule

Firefox very slow since revision

I have a high speed windows 10 laptop. I've used Firefox for many years with very good results. Since your recent upgrade my computer has run extremely slow on your brows… (funda kabanzi)

I have a high speed windows 10 laptop. I've used Firefox for many years with very good results. Since your recent upgrade my computer has run extremely slow on your browser. This is not the case with aol or Google. I've tried changing settings but don't know what I'm doing. Nothing is making a difference. I don't want to go to another browser but unless this changes I have no choice. Hope you can help.

Asked by jwmd83 5 amahora adlule

20 GB RAM usage, pagefile takes up all space on C: - 300 tabs in Tree Tabs

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works wel… (funda kabanzi)

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works well. (which is unexpected but makes me _very_ happy :-)) Firefox exits properly without any exceptions, no matter how long it runs, or how many times the PC is sent to STR mode meanwhile.

Second, everything is fine, except RAM usage. No matter how many RAM is installed, Firefox takes up all of it after a few days of normal operation. I have recently upgraded my PC from 16 to 24 GB of RAM only for this sole reason to see if anything changes, but it did not produce any noticable change, except that it takes 5-7 days for Firefox to fill up all the RAM instead of the 3-4 days before. Disk space on C: drive was nullified by Firefox as the paging file went up to 50 GB.

I want to hunt down this thing. I have approx. 300 tabs, 2 addons, and Hardware Acceleration is disabled since otherwise Fox hangs several times a day (have to be killed from outside). Pics are attached. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tree-tabs/ https://gitlab.com/kroppy/TreeTabs

I'd like to get suggestions where to start.

  1. Disabling or replacing the adblocker ?
  2. Inspecting memory usage on Process Manager (about:processes) and Task Manager (about:performance) pages ?
  3. Installing some external tools like Firemin ?

Please don't suggest neither safe mode nor disabling all addons, since that makes it impossible to reproduce this amount of load, which is the primary reason behind the symptom.

I PrtScr'ed Process Manager and Task Manager, see that RAM sizes per page are normal in Task Manager, but not in Process Manager (10 times more).

CPU usage is totally normal for this load, even when memory is in the heaven. See the TaskMan pic. (I suppose that's because of ad blocking)

Thanks for any ideas,

Peter B. (I'm PC enthusiast)

-- Windows 7 Ultimate SP1 64 bit Firefox 106.0.5 (latest autoupdated) no firewall nor any antivirus - since 20 years with no infection ... AMD FX-6350 Six-core ASUS M5A99FX PRO R2.0 24 GB DDR3 1600 MHz Sapphire Radeon HD 5750 1GB (AMD Catalyst 15.11.1, Nov 18, 2015)

Asked by Peter B. 4 emasontweni adlule

Last reply by Peter B. 9 amahora adlule

error

Can't connect. I get this error at my att.net email: Secure Connection Failed An error occurred during a connection to oidc.idp.clogin.att.com. The page you are trying… (funda kabanzi)

Can't connect. I get this error at my att.net email: Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to oidc.idp.clogin.att.com.

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by lillian19611 56 imizuzu edlule

How to stop User Profile screen from blocking FF Startup

Starting today, on my W10 system, my FF startup is being blocked by a User Profile overlay requiring the creation of my User Profile. This overlay remains in place perma… (funda kabanzi)

Starting today, on my W10 system, my FF startup is being blocked by a User Profile overlay requiring the creation of my User Profile. This overlay remains in place permanently until I enter a "name" for my about-to-be-created profile. However, upon entering a "name", the overlay and FF app both terminate immediately.

This repeats every time I try starting FF (as Administer) and encounter the User Profile overlay.

I am left wondering if this overlay is malicious on some other systems where security detection is absence?

This User Profile requirement has never been required before (10yrs). Maybe a FF update was auto installed in the last 36 hrs. I checked for pending updates / corrections but only found details of a new Beta version available.

I have a Win10 Restore Point dated 12-7-22 which I could apply. Can I assume FF components (from before this glitch) would be recovered from Restoring this system recovery file?

Appreciating an plausible suggestions, Aiden.C

PS Would've added an image but this interface(?) doesn't accept PDF files,

Asked by andrew_sea 32 imizuzu edlule

Firefox crashing after last update.

Since the last Update, my Firefox keeps crashing and needing to restore. Sometimes it can't even find my previous tabs. Is this a known issue that you're trying to solve?… (funda kabanzi)

Since the last Update, my Firefox keeps crashing and needing to restore. Sometimes it can't even find my previous tabs. Is this a known issue that you're trying to solve? ( I did a full scan with Cleaner one Pro to exclude viruses etc. It came back clean.)

Asked by kenvant 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by kenvant 4 ezinsukwini ezidlule

rendering problems, wont update tab windows. Linux

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply … (funda kabanzi)

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply opening a page from a search engine result in a tab might cause it. could run 20 tabs of Youtube often without issue. Issue will only allow one level on Menu to show (can't reach Browser Tools to troubleshoot), selecting a tab window usless wont not move. If issue happens in a video window the video will play but not update display. If I resize Firefox, its window will update frame by frame


[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 1900 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 1900 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 
          IF-ID-1: tun0 state: unknown speed: 10 Mbps duplex: full mac: N/A 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 94.69 GiB (74.7%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 13.12 GiB (72.5%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 81.57 GiB (95.5%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 34.0 C mobo: 45.0 C gpu: nvidia temp: 47 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2311 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.58 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 238 Uptime: 3h 12m wakeups: 1 Memory: 7.79 GiB used: 2.33 GiB (29.9%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Asked by Galen Thurber 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Galen Thurber 3 ezinsukwini ezidlule

My Yahoo mail

Hello all, just yesterday I noticed my Yahoo inbox was not fully loading and even when it finished loading, I have had the same few messages showing, a series of just gra… (funda kabanzi)

Hello all, just yesterday I noticed my Yahoo inbox was not fully loading and even when it finished loading, I have had the same few messages showing, a series of just gray bars below that, no ads, etc. and will not allow me to delete or perform commands. When I check the box by an email it simply takes me to the email, as happens if I do so before it's fully finished loading. It is as if it is still trying to load somewhere in the ether land, since there is no indication on my toolbar that it's working. I've tried everything except removing it from Firefox. I thought it was my internet service but all is fine with other sites and Yahoo mail works fine on Safari. It's never happened before. Many thanks for your help.

Asked by josettedicarlo 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by josettedicarlo 2 ezinsukwini ezidlule