Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe

400 Bad request error thunderbird

Hello, When I try to add my Gmail account into thunderbird, it goes this way : - enter my id and PWD - continue : IMAP and SMTP servers are automatically detect… (funda kabanzi)

Hello, When I try to add my Gmail account into thunderbird, it goes this way : - enter my id and PWD - continue : IMAP and SMTP servers are automatically detected - continue : I am redirected to a google sign in window where my id is already filled. - continue : instead of asking my PWD, Google sends a 400 bad request error.

How can I add my Gmail address?

Thank you. Juliette

Asked by Juliette PEGUET 5 izinyanga ezidlule

Answered by Bogomil Shopov - Бого 5 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

An RSS subscription created two folders I cannot delete

A while ago I subscribed to an RSS, but all that happened was that two empty folders were created and they're impossible to delete. They just return. I run the latest Thu… (funda kabanzi)

A while ago I subscribed to an RSS, but all that happened was that two empty folders were created and they're impossible to delete. They just return. I run the latest Thunderbird on an updated Windows 11 PC.

Asked by shugal 1 inyanga edlule

Answered by shugal 4 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

Missing Subfolder

I am using Thunderbird 115.12.1 (64 bit) on Windows 10 with the email account set up as POP3 for the Gmail account I have a subfolder under an Inbox (Gmail account) that… (funda kabanzi)

I am using Thunderbird 115.12.1 (64 bit) on Windows 10 with the email account set up as POP3 for the Gmail account

I have a subfolder under an Inbox (Gmail account) that is no longer showing up. If I search for an email address from a sender that was in the folder, I get a list of emails showing the dates and subject, but if I click on the email, the tab that opens is blank.

My PC crashed, but I can't say for sure when the folder disappeared, other than I know it was there 4 days ago. It the the only subfolder that is missing.


Any help is appreciated. Thanks

Asked by Jere.Adair 1 inyanga edlule

Answered by Jere.Adair 1 inyanga edlule

  • Ikhiyiwe

After forced migration from Cox email server to Yahoo, TB insists on downloading all messages from last 8 years, instead of just new messages

Device: Desktop computer - Win 7 Pro Email client: Thunderbird Version 102.13 Server: POP settings I am a Cox email user and was recently migrated to Yahoo. After I inpu… (funda kabanzi)

Device: Desktop computer - Win 7 Pro Email client: Thunderbird Version 102.13 Server: POP settings

I am a Cox email user and was recently migrated to Yahoo. After I input the correct server settings on the Thunderbird app,each time I click on the Get Message button, It starts downloading all (100K+) the email messages in my Yahoo inbox, including the ones that were already downloaded on my computer from the Cox server. Are there certain settings in Thunderbird that will stop this issue and just let me download new messages? TIA -Craig

Asked by attcbf1 1 inyanga edlule

Last reply by Matt 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Slow gmail sends

I run a dual boot system with Fedora 40 with Thunderbird installed via DNF and Windows 11 Professional with Thunderbird installed from the Mozilla download site. I have… (funda kabanzi)

I run a dual boot system with Fedora 40 with Thunderbird installed via DNF and Windows 11 Professional with Thunderbird installed from the Mozilla download site. I have had a Gmail account configured on both sides for some time. Recently I have been seeing very slow (2-3 minutes) outgoing sends from the Gmail account on the Fedora side ( thankfully they are eventually successful), but no such slowdowns from the Windows 11 side. As far as I can tell the accounts on both sides are configured the same (I always take the automatic config option when adding an account). I have also looked at the extra account settings required for OAuth2 authentication with Fedora, and believe they are all correct. I have made sends directly from the Gmail server, and they have no delay, so the problem must be related to communication between Thunderbird and the Gmail server on the Fedora side. Interestingly, I do get the following warning message when opening the Fedora Thunderbird:


Could Not Authenticate -- Imap(imap.gmail.com)

The server for account "imap (imap.gmail.com)" refused the supplied username and password. Do you want to go to the settings for another attempt at logging in, or do nothing?

Login failed, sever replied A000002 NO Invalid credentials (Failure) [AUTHENTICATIONFAILED]


This obviously is a problem, yet it doesn't seem to be fatal, as the server eventually connects, but after the delay. I have checked my account password, and I know it is correct. I would appreciate any insights into what is going on.

Tom Rosmond tomrosmond@gmail.com

Asked by Tom Rosmond 1 inyanga edlule

Answered by Matt 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Not Responding Error "only" when clicking on email

This just started recently, and I have no clue yet how it started or how to fix it. I have tried several "fixes" listed on the internet, but no luck so far. I'm running… (funda kabanzi)

This just started recently, and I have no clue yet how it started or how to fix it. I have tried several "fixes" listed on the internet, but no luck so far. I'm running Thunderbird V 102.5.0 (64 bit) on Windows 11. This does not happen to any other programs that I may be running, only TB and only after I delete the 2nd or 3rd email in my sbcglobal account. It doesn't happen with my gmail account that I have running in TB also. The freeze lasts a couple of minutes, and then reoccurs after I delete 2 or 3 more emails. It seems to only affect my "inbox" and not "sent" or "trash". Sorry if this has been asked and answered before, but I was unable to find it here. Would appreciate any assistance to point me in the direction of a solution. Thanks

Asked by Dennis Zz 1 inyanga edlule

Answered by Matt 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Youtube Live streaming issue

I just started having an issue while watching Live Streams on Youtube with FireFox. I'll load the live stream and it will run for about a minute then it will switch to t… (funda kabanzi)

I just started having an issue while watching Live Streams on Youtube with FireFox. I'll load the live stream and it will run for about a minute then it will switch to the streamers previous recorded stream. I opened Youtube on my iPad and on Edge browser and the Live stream keeps playing the live stream but on FireFox it only lets it run for about a minute before flipping the playback to the previous recorded video of that streamer. I tried clearing my cache for Youtube and I have no extensions running. I have Youtube Premium and run no adblockers. I have also tried safe mode but the problem persists.

Any idea what could be happening?

Asked by JohnD212 1 inyanga edlule

Answered by jonzn4SUSE 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Opening Firefox on Debian 12 stable forces the home directory to remount as read-only

I woke up this morning to my home directory having been remounted as read-only (it has its own dedicated hard drive at /dev/sdd1). I ran e2fsck and things looked good, so… (funda kabanzi)

I woke up this morning to my home directory having been remounted as read-only (it has its own dedicated hard drive at /dev/sdd1). I ran e2fsck and things looked good, so I restarted and things were fine again.

However, whenever I open Firefox, it hangs for about 1 full minute before it goes haywire and renders the entire system essentially unusable since being able to access my home directory is vital. The following is visible in dmesg:

[ 2710.362946] Aborting journal on device sdd1-8. [ 2710.363000] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_end_bio:343: I/O error 5 writing to inode 10520593 starting block 44134769) [ 2710.363008] Buffer I/O error on device sdd1, logical block 44134513 [ 2710.363041] EXT4-fs error (device sdd1): ext4_journal_check_start:84: comm glean.dispatche: Detected aborted journal [ 2710.363048] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dx_find_entry:1795: inode #9718667: lblock 2: comm Renderer: error -5 reading directory block [ 2710.363076] EXT4-fs warning (device sdd1): htree_dirblock_to_tree:1082: inode #9701223: lblock 1: comm Cache2 I/O: error -5 reading directory block [ 2710.800016] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm BgIOThr~ool #12: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.812447] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm Backgro~Pool #1: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.884557] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9976467: comm Backgro~Pool #1: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2710.980923] EXT4-fs (sdd1): Remounting filesystem read-only [ 2711.049635] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2711.152739] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D. [ 2711.152757] EXT4-fs warning (device sdd1): ext4_dirblock_csum_verify:405: inode #9701223: comm Cache2 I/O: No space for directory leaf checksum. Please run e2fsck -D.

All other programs that I use daily do not cause this issue. No clue what to do here. LibreWolf works fine - that's what I'm using now that Firefox breaks everything and basically forces me to restart if I want to use my computer normally.

Asked by noah 1 inyanga edlule

Answered by noah 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Videos buffering and/or not playing

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip a… (funda kabanzi)

When I try to play a video on Firefox desktop, it takes it a long time to load. Once it has loaded, whenever I pause it for more than a few seconds, or if I try to skip around the video (either by clicking around in the loaded section of the progress bar or using +/- seconds buttons), the video begins buffering again before the video resumes. This makes it extremely difficult and frustrating to watch anything that requires me to pause, rewind, or fast forward. I've noticed this issue affect multiple video viewing sites, such as YouTube, Vimeo, and Netflix. My roommate also uses Firefox, but doesn't have this issue, so I know it's not a problem with my internet. I thought it might be a problem with my computer, but I tried to replicate the issue in Chrome and everything worked fine there. The issue has persisted almost a week. I have:

  • Rebooted my computer several times
  • Deleted my history/cache
  • Disabled my extensions
  • Turned off Java scripts in firefox (this disabled my ability to load sites like YouTube completely, so I turned it back on)
  • Updated my computer
  • Updated my graphics drivers
  • Refreshed firefox
  • Uninstalled and reinstalled firefox (and rebooted my computer)
  • Uninstalled and reinstalled firefox AND deleted all the data it stored on my computer (and rebooted my computer)

I am currently using version 123.0.1 of Firefox. My OS is Windows 10 22H2.

Asked by AccidentalRogue 4 izinyanga ezidlule

Answered by AccidentalRogue 4 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

firefox 115.12esr slow to startup

Firefox 115.12esr slow to startup takes up to 10 second to load the first time now Firefox was fine in version 112.esr. to bad Firefox forces updates, even when the updat… (funda kabanzi)

Firefox 115.12esr slow to startup takes up to 10 second to load the first time now Firefox was fine in version 112.esr. to bad Firefox forces updates, even when the update make Firefox worse. https://snipboard.io/QF0ERT.jpg of course it works faster without extensions, that does not mean anything. I would reinstall the older version but Mozilla fixed so we cannot. I do not have time to reinstall all the extension so I am left with a useless Firefox. To bad Firefox does not allow reinstall of extension automatically, a reset of Firefox would also make Firefox useless; I am at a loss to how to continue to support Mozilla and not switch to another browser?

Asked by alannsandiego 1 inyanga edlule

Answered by alannsandiego 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Cannot SEND email - new issue

Starting 3 days ago: Cannot SEND email - receiving works fine. Error message: An error occurred while sending mail. The mail server responded: Please ensure your email a… (funda kabanzi)

Starting 3 days ago: Cannot SEND email - receiving works fine. Error message: An error occurred while sending mail. The mail server responded: Please ensure your email address and authenticating user match when sending messages. Please verify that your email address is correct in your account settings and try again.

The other odd thing is that I get asked for a password before sending which never happened before.

I followed advice given someone in 2022 - I've messed with the account settings (unfortunately) and I've changed the SMTP settings to match what Comcast recommends.

I have 3 comcast accounts; two work fine on my iPad and iPhone - one doesn't

Also I have no problem sending emails using Xfinity/Comcast Mail... but I want to use Thunderbird.

Where do I start looking?

Thanks!!

I'm sure I've made the problem worse by trying to change the setup

Asked by Pat Walker 1 inyanga edlule

Answered by Pat Walker 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Urgent: ONE YEAR PASSED and multiselect functionality still broken - Requesting Fix Timeline

It has been one year, and you still have not fixed the multiselect functionality that was ruined with your Supernova "update" (which is worse in almost all aspects btw). … (funda kabanzi)

It has been one year, and you still have not fixed the multiselect functionality that was ruined with your Supernova "update" (which is worse in almost all aspects btw). Can you at least tell us WHEN you plan to release the fix since you locked the comments to block the countless negative ones? Is it so hard for your UX team to understand that removing multiselect functionality is like removing Ctrl+C, and Ctrl+V and set the correct priority???

Asked by Emre Yıldız 1 inyanga edlule

Answered by david 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

cannot fetch mail except at startup (115.12.1)

So I've had Thunderbird for a few years. I've always had my (multiple) email accounts set to both check for new messages at startup, and check for new messages every 2 mi… (funda kabanzi)

So I've had Thunderbird for a few years. I've always had my (multiple) email accounts set to both check for new messages at startup, and check for new messages every 2 minutes (I keep it open in the background so I can be alerted ASAP). However since the last 2 updates, I can no longer fetch messages either every x minutes, or manually (Get Messages does nothing), and the only way to get new messages is closing and restarting TB completely, defeating the point of having it open in the background.

I've tried: 1) unchecking both 'Check for new messages at startup' and 'Check for new messages every x minutes' = still can't manually pull in mail with Get Messages (the status bar says it's checking, but nothing gets pulled in unless I restart TB)

2) leaving ONLY 'Check for new messages at startup' OR 'Check for new messages every x minutes' selected = nope

3) starting and restarting both TB and my PC = nope

4) checking my antivirus isn't blocking anything = it isn't

5) checking all my email account server settings/passwords are correct = they are

6) testing out Betterbird with the same accounts and seeing if it's still an issue = this also affects Betterbird

7) checking my email accounts are working in other software like Outlook/webmail = they're fine, I can get email there normally

Any ideas as to how to fix this?

Asked by thelambking 1 inyanga edlule

Answered by thelambking 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Logging in with second Gmail in TB

When attempting to add a second email address to Thunderbird, I get the same error message every time. I have tried updating TB and restarting my computer, here are the s… (funda kabanzi)

When attempting to add a second email address to Thunderbird, I get the same error message every time. I have tried updating TB and restarting my computer, here are the steps I follow, please let me know if I should include any diagnostic logs/how to get them as well.

Please note that I already have an account set up that actively works, both sending and receiving gmail. Settings > Account Settings > Account Actions > Add Mail Account Enter my full name, and email address, but leave the password field blank according to other advice on this forum, although I have also tried with entering the address. Press Continue, receive the "Configuration found in Mozilla ISP database." message. Select IMAP > Done. See a google sign in page, with my email already filled in. Select Next. Then I get a Google 400 error page, reading: "400. That’s an error. The server cannot process the request because it is malformed. It should not be retried. That’s all we know." If I close that popup window, there is now a message in Thunderbird saying "Unable to log in at server. Probably wrong configuration, username or password."

Images with more details are attached below, note that this issue persists after both an update and a restart. Please ask any questions that can help you help me. Thanks in advance.

Asked by Arial 1 inyanga edlule

Answered by Arial 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

IFRAME is not displayed

Dear friends, I have Firefox Browser 127.0 (64-bit) installed. IFRAME is not displayed on some websites. Example: https://www.rollerfreunde-untermain.de/gaeste.htm Att… (funda kabanzi)

Dear friends,

I have Firefox Browser 127.0 (64-bit) installed. IFRAME is not displayed on some websites.

Example: https://www.rollerfreunde-untermain.de/gaeste.htm

Attached you will find a screen shot.

Can anyone say why this is the case?

Kind regards Uwe

Asked by haller-mtl 1 inyanga edlule

Answered by TyDraniu 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

email

I had to reinstall the program, I can now receive emails, but I can't send them, my ISP support indicates that I need to have the "requires server authorization" option a… (funda kabanzi)

I had to reinstall the program, I can now receive emails, but I can't send them, my ISP support indicates that I need to have the "requires server authorization" option active, I can't see that option (Google translator)

Asked by FranXiscopt 1 inyanga edlule

Answered by FranXiscopt 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Blocker: Mozilla Firefox causes rows overlapping

Dear Support Team, After updating to last Mozilla Firefox version (126.0.1) all my ngx-datatable tables are overlapping all rows over the first one even if the entire he… (funda kabanzi)

Dear Support Team,

After updating to last Mozilla Firefox version (126.0.1) all my ngx-datatable tables are overlapping all rows over the first one even if the entire height of the table is correct calculated.

This is a blocking point. I need assistance urgently.

Asked by Stefan Curiban 1 inyanga edlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

att.net email stopped working yesterday around 4:30 PM EDT

I just spent an hour on the phone with att and they say the problem is not theirs since I can access my account via the web interface. Thunderbird keeps giving me this m… (funda kabanzi)

I just spent an hour on the phone with att and they say the problem is not theirs since I can access my account via the web interface.

Thunderbird keeps giving me this message when trying to access my email (Yahoo/AT&T). I have two email addresses with them and they both respond the same as below.

Error with account MyPrimaryBellsouthAccount Sending of password for user jarinker@bellsouth.net did not succeed. Mail server inbound.att.net responded: [SYS/TEMP] Server error - Please try again later.

I takes about 5 minutes to return this error on start up on when I use PF5 to manually check the mail.

My wife also has a bellsouth account she accesses via Thunderbird and it works fine on her laptop. So, I kind of think that rules out a home network issue.

I have some feeling that something somewhere has become corrupted in Thunderbird, but I am not sure what.

Asked by JustMe 1 inyanga edlule

Answered by JustMe 1 inyanga edlule