Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox 7 at launch get Windows error dialog "cannot find" URL

  • 2 uphendule
  • 2 zinale nkinga
  • 7 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu Tecknomage

more options

After upgrading to Firefox 7.0.1, on cold-launch of any URL via [Start][Favorites] menu, get *Windows* "cannot find" URL dialog BUT page DOES load in Firefox without problem. Cold-launch = Firefox not pre-loaded.

Still happens if I have IE8 open to the same URL prior to Firefox launch from [Start][Favorites].

I have tried suggestions on Help pages, did NOT fix.

UPDATE: Just got to work, and Firefox 7 does NOT have this problem.

UPDATE: Completely uninstalled Firefox 7, including \Apps Data\Mozilla folder, then reinstalled. Problem still there.

After upgrading to Firefox 7.0.1, on cold-launch of any URL via [Start][Favorites] menu, get *Windows* "cannot find" URL dialog BUT page DOES load in Firefox without problem. Cold-launch = Firefox not pre-loaded. Still happens if I have IE8 open to the same URL prior to Firefox launch from [Start][Favorites]. I have tried suggestions on Help pages, did NOT fix. '''UPDATE:''' Just got to work, and Firefox 7 does NOT have this problem. '''UPDATE:''' Completely uninstalled Firefox 7, including \Apps Data\Mozilla folder, then reinstalled. Problem still there.

Okulungisiwe ngu Tecknomage

All Replies (2)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

more options

THANKS, the Registry edits worked.

Just unchecking Use DDE did not work, they just came back.

COMMENT: Wonder why upgrading to Firefox 7 caused this behavior, and just on my home desktop (WinXP SP3). This did not on my work desktop.

UPDATE:

Mentioned the my WinXP system at work did not have the problem.

Discovered that I did NOT have Empty Cache Button 1.9 Add-on installed. AFTER installing it FF did have the same problem as my home system.

So it's the Empty Cache Button 1.9 that screws-up the Windows DDE.

Okulungisiwe ngu Tecknomage