X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox 3.6.3 segfaults between 10 seconds and 1 minute after starting

Kuphostiwe

Yesterday, some of my addons updated (I can't remember which). Everything was fine until about an hour ago firefox segfaulted (with three windows and ~90 tabs it does this occasionally).

Now, firefox segfaults between 10 seconds and 1 minute after starting to load. Even with no restored session - just the moz homepage as the single tab, even in safemode.

I'm using firefox 3.6.3 on an AMD-64 machine running Kubuntu Jaunty (9.04) KDE3 version.

Troubleshooting information

I don't know how to find all but includes past modern theme, googlebar, en.gb dictionary (recently installed), session manager, tab mix plus, character identifier, flash and realplayer plugins, super drag and go (I think), add bookmark here (possibly)

Yesterday, some of my addons updated (I can't remember which). Everything was fine until about an hour ago firefox segfaulted (with three windows and ~90 tabs it does this occasionally). Now, firefox segfaults between 10 seconds and 1 minute after starting to load. Even with no restored session - just the moz homepage as the single tab, even in safemode. I'm using firefox 3.6.3 on an AMD-64 machine running Kubuntu Jaunty (9.04) KDE3 version. == Troubleshooting information == I don't know how to find all but includes past modern theme, googlebar, en.gb dictionary (recently installed), session manager, tab mix plus, character identifier, flash and realplayer plugins, super drag and go (I think), add bookmark here (possibly)

Umnikazi wombuzo

I've now created a short (~25 second) mpeg screencast showing what happens (hopefully at least, it's the first one I've ever done!)

http://www.sucs.org/~cmckenna/transfer/firefox3.6.3segfault.mpeg

I've now created a short (~25 second) mpeg screencast showing what happens (hopefully at least, it's the first one I've ever done!) http://www.sucs.org/~cmckenna/transfer/firefox3.6.3segfault.mpeg

Umnikazi wombuzo

Going back to a profile backup from two days ago has seemingly worked, implying that the problem was the new en-GB language pack so I'll have find out where to report a bug on that.

This can be marked as solved now by anyone who knows how.

Going back to a profile backup from two days ago has seemingly worked, implying that the problem was the new en-GB language pack so I'll have find out where to report a bug on that. This can be marked as solved now by anyone who knows how.