Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox prints blank pages in hardware accelaration multiprocess or using when recommended settings

  • Akukho zimpendulo
  • 1 inale nkinga
  • 5 views
more options

Good evening. I am having a new problem with Firefox that I do not have happen when I use Edge. This is just as of a few days ago. When I print within Firefox if I am using Multiprocess through hardware acceleration or have the box checked to use recommended settings my printer spits out blank pages. No ink or printing of any kind. The printer starts and then a pop up box says there was an error in printing and the page pops out. However, if I print with no check boxes on either option it prints fine. As I said up until recently this hasn't been an issue. I tried with Edge and Chrome and there is no problem with printing. Any help would be appreciated. Thanks.

Good evening. I am having a new problem with Firefox that I do not have happen when I use Edge. This is just as of a few days ago. When I print within Firefox if I am using Multiprocess through hardware acceleration or have the box checked to use recommended settings my printer spits out blank pages. No ink or printing of any kind. The printer starts and then a pop up box says there was an error in printing and the page pops out. However, if I print with no check boxes on either option it prints fine. As I said up until recently this hasn't been an issue. I tried with Edge and Chrome and there is no problem with printing. Any help would be appreciated. Thanks.