On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwavalwa lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Gah. Your tab just crashed?!!

  • 1 baphendule
  • 1 inale nkinga
  • 165 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu John99

more options

Closing as duplicate. Please see and continue with /questions/1159697#answer-967179 -J99


I'm getting this odd error with the standard install of FF since the last few updates every time I try to load FF (even starting up with a blank page) or open a new tab. Tried a fresh profile .. same result. Completely uninstalled FF & deleted the existing profile, then installed again ... ditto. Ran in FF safe mode .. ditto. Disabled hardware acceleration .. ditto. Scanned for nasties (ESET) .. nothing. Installed the latest portable version .. worked fine. Copied the old profile into the portable version .. worked fine. So what could be causing the installed version to give the 'Gah ..' error, both on starting up FF & opening a new tab, but not affect the same FF portable (same version)? The system is an ASUS laptop Win7Pro 32-bit. It's my wife's pc and she uses IE (gasp), so it's not a life or death situation. I'll use FF portable & update now & then unless there's a fix??? One final observation - the first time FF is run after an update or a fresh install, it oddly works then, but shut FF down & restart it .. and all I get is "Gah.." - Gah indeed!

Closing as duplicate. Please see and continue with [/questions/1159697#answer-967179] -J99 I'm getting this odd error with the standard install of FF since the last few updates every time I try to load FF (even starting up with a blank page) or open a new tab. Tried a fresh profile .. same result. Completely uninstalled FF & deleted the existing profile, then installed again ... ditto. Ran in FF safe mode .. ditto. Disabled hardware acceleration .. ditto. Scanned for nasties (ESET) .. nothing. Installed the latest portable version .. worked fine. Copied the old profile into the portable version .. worked fine. So what could be causing the installed version to give the 'Gah ..' error, both on starting up FF & opening a new tab, but not affect the same FF portable (same version)? The system is an ASUS laptop Win7Pro 32-bit. It's my wife's pc and she uses IE (gasp), so it's not a life or death situation. I'll use FF portable & update now & then unless there's a fix??? One final observation - the first time FF is run after an update or a fresh install, it oddly works then, but shut FF down & restart it .. and all I get is "Gah.." - Gah indeed!

Okulungisiwe ngu John99

All Replies (1)

more options

Please see and continue with /questions/1159697#answer-967179