X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Debugging in-line installation of a self-hosted Firefox extension

Kuphostiwe

Hi! I have a self-hosted extension that I can successfully install using in-line installation by using InstallTrigger.install(...). Sometimes it doesn't show up in my add-on bar after installation and I cannot figure out why. I don't know if the debug thing on the add-on developer tools will help since I am not sure if it is installing correctly. I think it is since the entry point of my add-on shows up correctly.

Any help to go about solving this would be greatly appreciated.

Hi! I have a self-hosted extension that I can successfully install using in-line installation by using InstallTrigger.install(...). Sometimes it doesn't show up in my add-on bar after installation and I cannot figure out why. I don't know if the debug thing on the add-on developer tools will help since I am not sure if it is installing correctly. I think it is since the entry point of my add-on shows up correctly. Any help to go about solving this would be greatly appreciated.

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36

Eminye Imininingwane

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17481 izisombululo 157977 izimpendulo
Kuphostiwe
Maybe enable debugging. See: *http://mxr.mozilla.org/mozilla-release/source/toolkit/mozapps/extensions/amInstallTrigger.js You can try to try to ask advice at the Add-ons forum site. *https://discourse.mozilla-community.org/c/add-ons