搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox is having trouble playing multiple sounds at once.

  • 無回覆
  • 0 有這個問題
  • 1 次檢視
more options

I've had this issue ever since switching to a new laptop. This issue is specifically within Firefox (I have tested this in other browsers and programs, and the issue isn't there. Everything else works perfectly fine!)

Essentially, whenever Firefox plays multiple sounds at the same time (for example, I use both youtube and discord in-browser) the second sound will briefly mute the other sound. (Going back to the discord-youtube example, if I am watching a youtube video and recieve a discord notification, the youtube video will pause for about half a second.) Or if a site has background audio but also plays a short audio clip when certain elements are clicked, for example, it will cause this "overlapping" issue. Again, this issue is only within Firefox.

I am using Windows 11 if that helps. I've already tried using a Firefox Refresh and peeking in about:config but I'm totally lost as to what I can try next, since I can't find any other examples of people with this issue online. Sometimes the issue briefly fixes itself but then reappears.

I've had this issue ever since switching to a new laptop. This issue is specifically within Firefox (I have tested this in other browsers and programs, and the issue isn't there. Everything else works perfectly fine!) Essentially, whenever Firefox plays multiple sounds at the same time (for example, I use both youtube and discord in-browser) the second sound will briefly mute the other sound. (Going back to the discord-youtube example, if I am watching a youtube video and recieve a discord notification, the youtube video will pause for about half a second.) Or if a site has background audio but also plays a short audio clip when certain elements are clicked, for example, it will cause this "overlapping" issue. Again, this issue is only within Firefox. I am using Windows 11 if that helps. I've already tried using a Firefox Refresh and peeking in about:config but I'm totally lost as to what I can try next, since I can't find any other examples of people with this issue online. Sometimes the issue briefly fixes itself but then reappears.

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題