搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Issues With Video and Audio Playback

  • 5 回覆
  • 1 有這個問題
  • 19 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

For the longest time (can't pinpoint when it started) I've been having issues with Firefox on desktop (Macbook) playing videos and occasionally audio. Video playback will be functioning fine, then there seems to be a "trigger"...For ex. I have noticed this is often me trying to play a Twitter video, which won't play normally, and suddenly NO video playback of any kind (and sometimes audio) will work...Youtube, Netflix, you name it.

The only thing that "fixes" the issue (until it pops up again the next time) is quitting Firefox and starting it back up again, usually clearing my cache first for good measure. I have tried disabling all extensions and it has no effect. I have tried playing the video in a private window/incognito—no effect. If I open up Chrome and try to play the same videos I have absolutely no issues.

My Firefox says it is currently up to date, though I am running an older version iOS (Mojave). I have googled and seen many other people having this issue but haven't seen anyone chime in with a fix that actually works. Any ideas?

For the longest time (can't pinpoint when it started) I've been having issues with Firefox on desktop (Macbook) playing videos and occasionally audio. Video playback will be functioning fine, then there seems to be a "trigger"...For ex. I have noticed this is often me trying to play a Twitter video, which won't play normally, and suddenly NO video playback of any kind (and sometimes audio) will work...Youtube, Netflix, you name it. The only thing that "fixes" the issue (until it pops up again the next time) is quitting Firefox and starting it back up again, usually clearing my cache first for good measure. I have tried disabling all extensions and it has no effect. I have tried playing the video in a private window/incognito—no effect. If I open up Chrome and try to play the same videos I have absolutely no issues. My Firefox says it is currently up to date, though I am running an older version iOS (Mojave). I have googled and seen many other people having this issue but haven't seen anyone chime in with a fix that actually works. Any ideas?

所有回覆 (5)

more options

Does it still happen if you disable hardware acceleration?

有幫助嗎?

more options

@zeroknight - I'm not sure! Thanks for the suggestion. I'll try it. Hard to test for it since it happens every so often randomly...I've disabled it and see if the problem crops up again soon.

有幫助嗎?

more options

zeroknight said

Does it still happen if you disable hardware acceleration?

The problem just cropped up again after having turned off hardware acceleration so sadly that didn't fix the issue for me.

有幫助嗎?

more options

Can you show the issue? Provide links to replicate.

由 jonzn4SUSE 於 修改

有幫助嗎?

more options

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題