X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Audio issue with 6 channel selection

已張貼

Hello,

I have an audio problem with FF. Version is 60.0.1 , 64bit. Setup Win 7x64, xonar dgx sound card. This is a recent issue, from 60.0 I think.

On some youtube/twitter videos I only get sound in the left speaker if I select the 6 channel option. The selected output is headphones, but the card allows me to select from 2 to 8 input channels (which I use for 5.1/7.1 sources with dolby headphone (virtualization). If I select the 2 channel option then it works fine. I have tried it both with IE 11 and Opera and the sound is fine when 6 channel is selected. I have tried disabling all the addons, same issue.

Below are 2 links of videos in which the problem manifests itself (the subject of the videos is not relevant, they are just an example): https://www.youtube.com/watch?v=o9HdFgmsNos https://twitter.com/taylorswift13/status/969342733088444417

2 links of videos that work fine with 6 channel enabled: https://www.youtube.com/watch?v=hTvJoYnpeRQ https://twitter.com/taylorswift13/status/905811133210210310

Thanks.

Hello, I have an audio problem with FF. Version is 60.0.1 , 64bit. Setup Win 7x64, xonar dgx sound card. This is a recent issue, from 60.0 I think. On some youtube/twitter videos I only get sound in the left speaker if I select the 6 channel option. The selected output is headphones, but the card allows me to select from 2 to 8 input channels (which I use for 5.1/7.1 sources with dolby headphone (virtualization). If I select the 2 channel option then it works fine. I have tried it both with IE 11 and Opera and the sound is fine when 6 channel is selected. I have tried disabling all the addons, same issue. Below are 2 links of videos in which the problem manifests itself (the subject of the videos is not relevant, they are just an example): https://www.youtube.com/watch?v=o9HdFgmsNos https://twitter.com/taylorswift13/status/969342733088444417 2 links of videos that work fine with 6 channel enabled: https://www.youtube.com/watch?v=hTvJoYnpeRQ https://twitter.com/taylorswift13/status/905811133210210310 Thanks.

被選擇的解決方法

This issue has bbeen resolved with the 61.0 x64 update. Thank you.

從原來的回覆中察看解決方案 0

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Shockwave Flash 28.0 r0

應用程式

  • Firefox 60.0.1
  • 使用者代理:Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0
  • 技術支援網址:https://support.mozilla.org/1/firefox/60.0.1/WINNT/en-US/

擴充套件

  • Adblock Plus 3.1 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • Behind The Overlay Revival 0.1.8 ({c0e1baea-b4cb-4b62-97f0-278392ff8c37})
  • Dark Background and Light Text 0.6.8 (jid1-QoFqdK4qzUfGWQ@jetpack)
  • Decentraleyes 2.0.3 (jid1-BoFifL9Vbdl2zQ@jetpack)
  • Disable HTML5 Autoplay 2017.12.20 (disable-html5-autoplay@afnankhan)
  • Enhancer for YouTube™ 2.0.68 (enhancerforyoutube@maximerf.addons.mozilla.org)
  • Ghostery – Privacy Ad Blocker 8.1.2 (firefox@ghostery.com)
  • Google Analytics Opt-out Add-on (by Google) 1.0.7 ({6d96bb5e-1175-4ebf-8ab5-5f56f1c79f65})
  • Google search link fix 1.6.7 (jid0-XWJxt5VvCXkKzQK99PhZqAn7Xbg@jetpack)
  • Keepa - Amazon Price Tracker 3.25 (amptra@keepa.com)
  • minerBlock 1.2.4 (xd4rker@gmail.com)
  • Neat URL 4.1.3 (neaturl@hugsmile.eu)
  • Privacy Settings 0.3.4 (jid1-CKHySAadH4nL6Q@jetpack)
  • S3.Translator 6.15 (s3google@translator)
  • Skip Redirect 2.2.1 (skipredirect@sblask)
  • uBlock Origin 1.16.6 (uBlock0@raymondhill.net)
  • WebAPI Manager 0.9.27 ({fb986c76-c042-49b8-85b5-c3dd68e83440})
  • Youtube's Annotations No More 0.6 (jid1-ss6kLNCbNz6u0g@jetpack)
  • YouTube™ No Buffer (Stop Auto-playing) 0.2.6 ({551f032e-353d-4d10-b186-b0026b1a666d})
  • Country Flags & IP Whois 0.2.5 ({802a552e-13d1-4683-a40a-1e5325fba4bb}) (Inactive)
  • DevEdition theme enabler 1.0.1 (devedition-theme-enabler@tim-addons.com) (Inactive)
  • Facebook Container 1.3.1 (@contain-facebook) (Inactive)
  • Google™ Translator Lite 0.2.8 (jid1-f3mYMbCpz2AZYl@jetpack) (Inactive)
  • LastPass: Free Password Manager 4.10.0.12 (support@lastpass.com) (Inactive)
  • Mate Translate – translator, dictionary 5.3.12 (jid1-TMndP6cdKgxLcQ@jetpack) (Inactive)
  • No Miner 1.0.3 ({C8426511-2B5E-4EE8-AD5B-4BA1E517D218}) (Inactive)
  • Panel View for Google™ Translate 0.3.6 (jid0-fbHwsGfb6kJyq2hj65KnbGte3yT@jetpack) (Inactive)
  • Password Exporter 1.3.4 ({B17C1C5A-04B1-11DB-9804-B622A1EF5492}) (Inactive)
  • Quick Media Codec 0.5.0 (quick-media-codec@jetpack) (Inactive)
  • uMatrix 1.3.8 (uMatrix@raymondhill.net) (Inactive)
  • YouTube Control Center 0.6.3 (jid1-CikLKKPVkw6ipw@jetpack) (Inactive)
  • Zoom Page WE 10.4 (zoompage-we@DW-dev) (Inactive)

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

圖形

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x1c03
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 6144
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 37751458
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • clearTypeParameters: DISPLAY1 [ Gamma: 2.2 Pixel Structure: RGB ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 100 ] DISPLAY2 [ Gamma: 2.2 Pixel Structure: BGR ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 100 ]
  • crashGuards: []
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.16492
  • driverDate: 4-22-2018
  • driverDate2:
  • driverVersion: 24.21.13.9731
  • driverVersion2:
  • featureLog: {u'fallbacks': [{u'message': u'Unsupported by driver', u'name': u'NO_CONSTANT_BUFFER_OFFSETTING'}], u'features': [{u'status': u'available', u'description': u'Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'HW_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct2D', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'DIRECT2D'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_HW_ANGLE'}, {u'status': u'available', u'description': u'GPU Process', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'GPU_PROCESS'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'WebRender', u'log': [{u'status': u'opt-in', u'message': u'WebRender is an opt-in feature', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u"Build doesn't include WebRender", u'type': u'runtime'}], u'name': u'WEBRENDER'}, {u'status': u'available', u'description': u'Off Main Thread Painting', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'OMTP'}, {u'status': u'available', u'description': u'Advanced Layers', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'available', u'message': u'Enabled for Windows 7 via user-preference', u'type': u'user'}], u'name': u'ADVANCED_LAYERS'}]}
  • info: {u'AzureContentBackend (UI Process)': u'skia', u'AzureCanvasBackend (UI Process)': u'skia', u'ApzWheelInput': 1, u'ApzDragInput': 1, u'ApzKeyboardInput': 1, u'AzureFallbackCanvasBackend (UI Process)': u'cairo', u'ApzAutoscrollInput': 1, u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'Direct2D 1.1', u'AzureContentBackend': u'Direct2D 1.1'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 6
  • numTotalWindows: 6
  • offMainThreadPaintEnabled: True
  • offMainThreadPaintWorkerCount: 0
  • usesTiling: False
  • webgl1DriverExtensions: -
  • webgl1Extensions: -
  • webgl1Renderer: WebGL is currently disabled.
  • webgl1Version: -
  • webgl1WSIInfo: -
  • webgl2DriverExtensions: -
  • webgl2Extensions: -
  • webgl2Renderer: WebGL is currently disabled.
  • webgl2Version: -
  • webgl2WSIInfo: -
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11
  • windowUsingAdvancedLayers: True

修改過的偏好設定

其他

  • User JS: 否
  • 輔助功能: 否

選擇的解決方法

This issue has bbeen resolved with the 61.0 x64 update. Thank you.

This issue has bbeen resolved with the 61.0 x64 update. Thank you.
Shadow110 1072 個解決方法 14836 個答案

Hi, glad to hear it. Looks like you were not answered, sorry about that. Did you get your other question resolved ? https://support.mozilla.org/en-US/questions/1218755


Please mark your answer as the Solution to the issue for this question.

Hi, glad to hear it. Looks like you were not answered, sorry about that. Did you get your other question resolved ? https://support.mozilla.org/en-US/questions/1218755 Please mark your answer as the Solution to the issue for this question.

提出問題者

The other issue is still pending. I'm not sure if it's Youtube's settings or some setting in the browser.

The other issue is still pending. I'm not sure if it's Youtube's settings or some setting in the browser.