搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

A Firefox 58 óta a Finder megőrült, 30 éve Macet használok

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 Theorba

more options

Az 58 verzió óta a Finder megőrült: eddig a bármilyen fájlra klikkeltem, megnyílt a hozzátartozó program, vagy amit én állandóra megadtam. (High Sierra alatt is)

Például: .jpg > change all=Photoshop, vagy .doc > change all = Text edit, stb.

Most például a jpg fájlokat elsőként a Firefox nyitná meg. Minden gépébredés után be bármely fájlnál át kell állítani az Open with+Change all-t, majd várni az üzenetre, hogy : Ön először nyitja meg a Photoshop-ot, stb.stb.

30 éve ülök Mac előtt, de ilyet még nem láttam. De most, az 59-s verziónál még a QuicKeys-em is kiakadt (Startly.com). Egy billentyűkombinációhoz hozzárendelt speciális mappát sem tud megnyitni.

Az 58 verzió óta a Finder megőrült: eddig a bármilyen fájlra klikkeltem, megnyílt a hozzátartozó program, vagy amit én állandóra megadtam. (High Sierra alatt is) Például: .jpg > change all=Photoshop, vagy .doc > change all = Text edit, stb. Most például a jpg fájlokat elsőként a Firefox nyitná meg. Minden gépébredés után be bármely fájlnál át kell állítani az Open with+Change all-t, majd várni az üzenetre, hogy : Ön először nyitja meg a Photoshop-ot, stb.stb. 30 éve ülök Mac előtt, de ilyet még nem láttam. De most, az 59-s verziónál még a QuicKeys-em is kiakadt (Startly.com). Egy billentyűkombinációhoz hozzárendelt speciális mappát sem tud megnyitni.
附加的畫面擷圖

由 Balázs Meskó 於 修改

所有回覆 (3)

more options

A leírás alapján nem látom hogy ennek bármi köze volna a Firefoxhoz. Ha magával a Finderrel van a gond, akkor az Apple terméktámogatást érdemes felkeresni.

more options

Ha Restart után Firefox 56-tal dolgozom, a probléma megszűnik...... A gépeimet pedig betegesen tisztán tartom.

Egyébként hetente Carbonálok, kb. 3-4 különböző SSD-re, s azokon is csak akkor tűnik fel ez a probléma, ha felrakom a Firefox 58-9-t.

Az alábbi képen pedig egy Excel File-t próbálok megnyitni...  !!!

more options

Google translated only:

If I restart after restarting with Firefox 56, the problem is terminated ...... And my planets are sickly clean.

Otherwise, I use CarbonCopy per week, approx. For 3-4 different SSDs, and I only see this problem when I pop up Firefox 58-9.

In the picture below I'm trying to open an Excel file ... !!!

由 Theorba 於 修改