Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Èròjà atẹ̀lélànà yii ni a ti fi pamọ́ fọ́jọ́ pípẹ́. Jọ̀wọ́ béèrè ìbéèrè titun bí o bá nílò ìrànwọ́.

Nezobrazování konkrétní stránky

  • 1 èsì
  • 1 ní ìṣòro yìí
  • 1 view
  • Èsì tí ó kẹ́hìn lọ́wọ́ poljos

more options

Dobrý den,

velmi často používám webou stránku www.o2.cz, a když potřebuji tak kliknu na odkaz na liště nahoře s názvem "Telefony a zařízení". Dnes po kliknutí na tento odkaz se mi obsah této stránky vůbec nezobrazil. Zkoušel jsem to několikrát a stále nic. Prostě bílá prázdná stránka. Přitom ještě cca minulý týden to určitě šlo. Takže nevím, proč to nyní nejde. Používám ještě staré Windows xp, ale pro moji práci mi plně dostačují.

Děkuji za tip, jak to udělat, aby to zase šlo.

Dobrý den, velmi často používám webou stránku www.o2.cz, a když potřebuji tak kliknu na odkaz na liště nahoře s názvem "Telefony a zařízení". Dnes po kliknutí na tento odkaz se mi obsah této stránky vůbec nezobrazil. Zkoušel jsem to několikrát a stále nic. Prostě bílá prázdná stránka. Přitom ještě cca minulý týden to určitě šlo. Takže nevím, proč to nyní nejde. Používám ještě staré Windows xp, ale pro moji práci mi plně dostačují. Děkuji za tip, jak to udělat, aby to zase šlo.

All Replies (1)

more options

Zkus stránku načíst pomocí Ctrl+F5. Případně pozakazuj některé doplňky Firefoxu (AdBlock, uBlock a pod.)