Wone laaj yi am etiket: Wone laaj yépp

Can no longer play media with Firefox ESR 102.x

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox. No video will play in youtube, for instance… (jàng ci lu gën a bari)

Hello, ever since we moved endpoints from Firefox ESR 91.13 to 102.3, it has become impossible to play any media with Firefox.

No video will play in youtube, for instance (it just loads endlessly as if it would start, but it doesn't).

Can't use radio websites either. Anything with a "play" button (video or sound) does nothing.

This has been tested with a clean profile, a clean install, after allowing autoplay in the settings.

Is there any info on what exactly changed between ESR 91 and 102 that might explain this ? There has been no system change, If I reinstall 91 instead it works again as usual.

No issues anywhere else on the endpoints (Edge, Windows), this is on Windows 10 if it makes any difference.

Tanks for any help on this.

Asked by OdeonFF am na 1 ayu-bis

Last reply by OdeonFF am na 1 fan

Update and reinstall of 105.0.0 FAIL miserably

Went to update to 105.0.1 on a windows 8.1 machine. Update failed, removed previous version and now will not even reinstall running the installer. Installer returns setup… (jàng ci lu gën a bari)

Went to update to 105.0.1 on a windows 8.1 machine. Update failed, removed previous version and now will not even reinstall running the installer. Installer returns setup.exe Application error. unable to start correctly.

Asked by j.r.andresen am na 4 fan

Last reply by j.r.andresen am na 4 fan

Edit Firefox Dictionary

Accidentally added a misspelling to the Firefox dictionary. Thought it would be easy to locate and edit the dictionary. Enabled 'show hidden files.' On XYplorer, and Wi… (jàng ci lu gën a bari)

Accidentally added a misspelling to the Firefox dictionary. Thought it would be easy to locate and edit the dictionary.

Enabled 'show hidden files.'

On XYplorer, and Windows File Explorer can find not a single trace of 'persdict.dat' in my profiles folder.

It would be really helpful if you could advise what the next step would be. Thanks.

Asked by sra97 am na 6 fan

Last reply by sra97 am na 5 fan