Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

changing basic search engine from url

  • 1 відповідь
  • 1 має цю проблему
  • 12 переглядів
  • Остання відповідь від ideato

more options

Before I downloaded Weather channel destop, when I would type any general term in the URL it automatically went to google search. Now when I type a general term in the URL Box it goes to ASK.com I have google in my search engine in the search box to the right but I want it to be my "go to" search when I type in anything in the URL. Is there anyway I can change it back to GOOGLE vs. Ask.com?

Thanks Mandy

Before I downloaded Weather channel destop, when I would type any general term in the URL it automatically went to google search. Now when I type a general term in the URL Box it goes to ASK.com I have google in my search engine in the search box to the right but I want it to be my "go to" search when I type in anything in the URL. Is there anyway I can change it back to GOOGLE vs. Ask.com? Thanks Mandy

Усі відповіді (1)

more options

Вибране рішення