Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

stahování excelových souborů

  • 2 відповіді
  • 1 має цю проблему
  • 1 перегляд
  • Остання відповідь від ivetahreskova

more options

Dobrý den,

při stahování souboru Excel se mě Firefox v některých případech neptá, jestli chci soubor jen otevřít nebo uložit, i když mám v nastavení zaškrtuto, že se má zeptat pokaždé.

V některých případech se mě zeptá a v jiných mi rovnou nabídne uložení a nemůžu soubor jen otevřít bez ukládání. Jedná se o nějakou chybu? Dříve to fungovalo bez problémů.

Děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

Dobrý den, při stahování souboru Excel se mě Firefox v některých případech neptá, jestli chci soubor jen otevřít nebo uložit, i když mám v nastavení zaškrtuto, že se má zeptat pokaždé. V některých případech se mě zeptá a v jiných mi rovnou nabídne uložení a nemůžu soubor jen otevřít bez ukládání. Jedná se o nějakou chybu? Dříve to fungovalo bez problémů. Děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

Усі відповіді (2)

more options

Od Firefoxu 98 to funguje "jinak". Už se to tady probíralo. Nic uspokojivého: https://support.mozilla.org/cs/questions/1370273

more options

děkuji za odpověď, řešila jsem něco malinko jiného, ale už jsem to konečně našla v nápovědě :)

Jinak to ukládání mě taky rozčiluje, ale tak s tím asi nic nenaděláme :)