Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

Google drive

  • 2 відповіді
  • 1 має цю проблему
  • 1 перегляд
  • Остання відповідь від tess.richter

more options

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč mi nefunguje stahování z google disku i přesto, že mám povolený edit souborů. Nelze mi stahovat žádný soubor, ať je v mé složce, nebo té sdílené. Vždy když kliknu na "download", začne se načítat stránka (vlevo dole), ale nezobrazí se ani okno s otázkou jestli soubor otevřít nebo uložit. Načítání stránky se zruší a neděje se nic. Co s tím, prosím?

Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč mi nefunguje stahování z google disku i přesto, že mám povolený edit souborů. Nelze mi stahovat žádný soubor, ať je v mé složce, nebo té sdílené. Vždy když kliknu na "download", začne se načítat stránka (vlevo dole), ale nezobrazí se ani okno s otázkou jestli soubor otevřít nebo uložit. Načítání stránky se zruší a neděje se nic. Co s tím, prosím? Děkuji

Усі відповіді (2)

more options

Zkus nouzový režim Firefoxu (Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky). Problémem může být i antivirák (vypnout, nastavit nebo odinstalovat).

more options

Tak vše jsem zkusila a nepomohlo, ale napadlo mě kliknout ještě na ikonku "tisk" a obrázek nebo soubor se mi otevřel v novém okně, objevila se tabulka s tiskem, který jsem stornovala, a pak u obrázku dala klasicky pravým a "uložit obrázek jako" a u souboru PDF, který se otevřel v Adobe, ikonku "stáhnout dokument" a tabulka se již objevila. Přímo na Drive to ale stále nejde. Nicméně děkuji za rady.