Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

Dobrý den, potřebuji poradit s optimalizací Firefoxu pro SSD

  • 3 відповіді
  • 1 має цю проблему
  • 1 перегляд
  • Остання відповідь від poljos

more options

Zdravím, optimalizuji si Firefox pro SSD disk. Nevím si rady s jedinou věcí. Změnil jsem výchozí uložiště na klasický disk - D:\Downloads Problém nastává při stahování. Firefox si vytroří dočasný soubor *.part ve složce Temp (náhodně pojmenovaný), další 2 soubory si vytvoří ve složce D:\Downloads, oba soubory se jmenují stejně s rozdílem koncovky *.part

Pokud denně stáhnu např. 100GB, SSD půjde brzy do věčných lovišť.

Děkuji za rady

Zdravím, optimalizuji si Firefox pro SSD disk. Nevím si rady s jedinou věcí. Změnil jsem výchozí uložiště na klasický disk - D:\Downloads Problém nastává při stahování. Firefox si vytroří dočasný soubor *.part ve složce Temp (náhodně pojmenovaný), další 2 soubory si vytvoří ve složce D:\Downloads, oba soubory se jmenují stejně s rozdílem koncovky *.part Pokud denně stáhnu např. 100GB, SSD půjde brzy do věčných lovišť. Děkuji za rady

Усі відповіді (3)

more options

V systému Windows je možné změnit i umístění složky %TEMP% Nastavuje se to v Ovládacích panelech - Systém - Proměnné prostředí (ve W 7).

more options

poljos napsal(a)

V systému Windows je možné změnit i umístění složky %TEMP% Nastavuje se to v Ovládacích panelech - Systém - Proměnné prostředí (ve W 7).

Děkuji za radu

more options

Pokud používáš SSD, tak je dobré přesunout i knihovny Obrázky, Dokumenty, Hudba a podobně. On jde přesunout i celý uživatelský profil, ale to by sis musel vygooglovat.