Mozilla Destek’te Ara

Destek dolandırıcılığından kaçının. Mozilla sizden asla bir telefon numarasını aramanızı, mesaj göndermenizi veya kişisel bilgilerinizi paylaşmanızı istemez. Şüpheli durumları “Kötüye kullanım bildir” seçeneğini kullanarak bildirebilirsiniz.

Learn More

jak změnit výchozí pdf viewer, váš návod již není platný

  • 1 yanıt
  • 1 kişi bu sorunu yaşıyor
  • 10 gösterim
  • Son yanıtı yazan: dudakm

more options

Dobrý den, ve vašem návodu jak se toto má provést uvádíte 1. Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko Menu a zvolte Možnosti. (Zde je již odchylka, v současné české verzi se jedná o Nastavení) 2. Přejděte do sekce Obecné a v ní najděte podsekci Soubory a aplikace. (Sekce soubory a aplikace zde vůbec není ani nikde jinde v nastavení - hledám toto už asi 40 minut)

Prosím o zaslání aktualizovaného postupu, můj Firefox má verzi 66.0.1

Děkuji Michal Dudák

Dobrý den, ve vašem návodu jak se toto má provést uvádíte 1. Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko Menu a zvolte Možnosti. (Zde je již odchylka, v současné české verzi se jedná o Nastavení) 2. Přejděte do sekce Obecné a v ní najděte podsekci Soubory a aplikace. (Sekce soubory a aplikace zde vůbec není ani nikde jinde v nastavení - hledám toto už asi 40 minut) Prosím o zaslání aktualizovaného postupu, můj Firefox má verzi 66.0.1 Děkuji Michal Dudák

Tüm Yanıtlar (1)

more options