Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Záložky

  • 3 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 4 views
  • Last reply by jiri.liska.95

Měl jsem hromadu záložek ve Firofox pod svým účtem. Bohužel mi přestal fungovat HDD a tak jsem koupil nový a udělal novou instalaci.

Nicméně po přihlášení k firefox záložky nikde nejsou.

Měl jsem hromadu záložek ve Firofox pod svým účtem. Bohužel mi přestal fungovat HDD a tak jsem koupil nový a udělal novou instalaci. Nicméně po přihlášení k firefox záložky nikde nejsou.

All Replies (3)

Synchronizace? Na tu už dojelo celkem dost lidí. Co se stane, když synchronizuješ "prázdný Firefox" se serverem? Já to nepoužívám, ale předpokládám, že se to synchronizuje směrem "na" server.

Zkus projít Synchronizace a ukládání

Musíš sa prihlásiť k svojmu Firefox účtu. Pozor nesmieš kliknúť na dlaždicu "SYNCHRONIZOVAŤ", lebo na serveri všetko vynuluješ - zosynchronizuješ údaje z tej novej inštalácie Firefoxu - teda zapíšeš iba prázdne údaje (prepíšeš všetky pôvodné údaje).

Potom prejdeš na "Spravovať účet" - "Zariadenia a aplikácie" - "Zobraziť" a tu najskôr musíš odpojiť to staré zariadenie - ten počítač s vadným diskom a potom pripojíš NOVÉ zariadenie - tento počítač s tým novým diskom s novou inštaláciou.

Po pripojení tohoto nového zariadenia sa ti tie údaje zosynchronizujú - teda iba v prípade že si si už tie údaje neprepísal - teda ak si už predtým stihol kliknúť na dlaždicu "SYNCHRONIZOVAŤ".

Ansam மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Tak právě že na Synchronizovat jsem už klikl. Nicméně když jsem se přihlásil a chtěl kliknout na Synchronizovat tak tam cca 5 minut probíhala synchronizace tak si říkám, že se to tam natáhne a nenatahlo tak jsem potom klik na Synchronizovat.

To vám povím to je blbost jakou svět neviděl. Zlatej Chrome a Opera. Ty se kompletně nastaví po přihlášení