Vad är nytt i Firefox för Android

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 218098
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat för 87 & 88
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll
Du använder en äldre version av Firefox för Android så de funktioner som beskrivs här gäller inte din version. Uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android för att få de senaste funktionerna.

Tack för att du testar Firefox för Android 88. Vi har lagt till följande förbättring för att göra sökningen enklare:

Sökmotorförslag

När du börjar skriva något i sök-/adressfältet kommer Firefox att föreslå en sökmotor baserat på bokstäverna du skriver. Klicka bara på förslaget för att aktivera sökmotorn.

amazon search sug compact

För mer information, se Searching with Firefox for Android.

Med version 87 har vi lagt till fler funktioner för automatisk uppspelning:

Inställningar för automatisk uppspelning efter webbplats

Du kan nu ändra inställningarna för automatisk uppspelning för varje webbplats via inställningsmenyn eller genom den blå punkten i URL:en.

För mer information, se Mediekontroller i Firefox Preview

Indikator för automatisk uppspelning

En blå prick visas i adressfältet för att meddela dig om automatisk uppspelning har blockerats på en webbplats:

FenixBlockAutoplay

Om du trycker på den här punkten kan du ändra behörigheten för automatisk uppspelning för den webbplatsen.