Vad är nytt i Firefox för Android

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 215372
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Om du nyligen har uppgraderat till nya Firefox, se Vanliga frågor om Firefox för Android uppgradering.

Välkommen till en ny version av Firefox för Android.

Med den här versionen får du de senaste korrigeringarna för en mer stabil och säker surfupplevelse.

Tack för att du stöder Firefox/Mozilla och vårt uppdrag för integritet, säkerhet och inkludering på webben.

Du använder en äldre version av Firefox för Android. Uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android för att få de senaste funktionerna.

Version 85

Version 84