Vad är nytt i Firefox för Android

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 213235
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat artikel för ver 84
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Om du nyligen har uppgraderat till nya Firefox, se Vanliga frågor om Firefox för Android uppgradering.

Du använder en äldre version av Firefox för Android. Uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android för att få de senaste funktionerna.

Tack för att du provar Firefox för Android. Vi gör ständigt förbättringar och vår senaste version ger dig följande uppdateringar:

Version 84

Version 83

• Nya tillägg som stöds: FoxyProxy, Bitwarden, AdGuard AdBlocker, Tomato Clock, LeechBlock NG, Web Archives och Ghostery. Se alla våra tillägg som stöds här.
  • Fel och prestandaförbättringar

Version 82

• Nya tillägg som stöds: Video Background Play Fix och Google Search Fixer. Se alla våra tillägg som stöds här.
  • Alternativ för att öppna nyligen stängda flikar i din flikmeny eller historikpanel. Läs mer om flikar i Firefox för Android.
  • Rensa kakor automatiskt från webbplatser som du inte har besökt på 30 dagar eller kakor som läggs till genom omdirigering från kända spårningswebbplatser. Läs mer om den här nya delen av Förbättrat spårningsskydd.
  • Ytterligare stöd för att öppna länkar i Firefox från appar från tredje part.