Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

V nejnovější verzi nelze přiřadit certifikát - vyřešeno

  • 1 одговор
  • 2 имају овај проблем
  • 1 преглед
  • Последњи одговор послао Ansam

more options

Dobrý den,

v nejnovější verzi nelze přiřadit certifikát pro el. podpis. Thunderbird hází hlášku: " Správce certifikátů nedokázal najít správný certifikát, který by se použil pro elektronický podpis dané zprávy s adresou "

Certifikáty jsou řádně naimportovány. Naposledy to šlo ve verzi 3x. V nastavení se certifikát držel i po aktualizaci verze, ale nový certifikát již nejde přidat... . Co s tím?? Děkuji,

EDIT: Tak už nic, stačilo když jsem se zamyslet a je vyřešeno... Ale mohlo by to tam být popsáno... .

Dobrý den, v nejnovější verzi nelze přiřadit certifikát pro el. podpis. Thunderbird hází hlášku: " Správce certifikátů nedokázal najít správný certifikát, který by se použil pro elektronický podpis dané zprávy s adresou " Certifikáty jsou řádně naimportovány. Naposledy to šlo ve verzi 3x. V nastavení se certifikát držel i po aktualizaci verze, ale nový certifikát již nejde přidat... . Co s tím?? Děkuji, EDIT: Tak už nic, stačilo když jsem se zamyslet a je vyřešeno... Ale mohlo by to tam být popsáno... .

Измењено од стране falen

Сви одговори (1)

more options

Bolo by dobré napísať to tvoje riešenie aj do tohoto príspevku.