Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

Sähköposti ei lähde

  • 1 odpoveď
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazenie
  • Posledná odpoveď od Jarmo

more options

Yritän lähettää Thunderbirdillä sähköpostia, mutta viestit ei lähde. Saan virheilmoituksen:

Postia lähetettäessä tapahtui virhe. Postipalvelin vastasi: 4.7.1 <85-76-41-147-nat.elisa-mobile.fi[85.76.41.147]>: Client host rejected: Spamming. . Tarkista osoite tässäonosoitteeni@ongelma.com ja yritä uudelleen.

Minulla on Thunderbirdissä kaksi eri tiliä, molemilla sama ongelma. Samat sähköpostit toimivat moitteetta webmailissa, Outlookissa ja iPhonessa.

Ongelma ilmeni nyt ja ei ole ennen ollut. Asetuksiin en ole kajonnut.

Yritän lähettää Thunderbirdillä sähköpostia, mutta viestit ei lähde. Saan virheilmoituksen: Postia lähetettäessä tapahtui virhe. Postipalvelin vastasi: 4.7.1 <85-76-41-147-nat.elisa-mobile.fi[85.76.41.147]>: Client host rejected: Spamming. . Tarkista osoite tässäonosoitteeni@ongelma.com ja yritä uudelleen. Minulla on Thunderbirdissä kaksi eri tiliä, molemilla sama ongelma. Samat sähköpostit toimivat moitteetta webmailissa, Outlookissa ja iPhonessa. Ongelma ilmeni nyt ja ei ole ennen ollut. Asetuksiin en ole kajonnut.

Všetky odpovede (1)

more options

eerokumanto said

Yritän lähettää Thunderbirdillä sähköpostia, mutta viestit ei lähde. Saan virheilmoituksen: Postia lähetettäessä tapahtui virhe. Postipalvelin vastasi: 4.7.1 <85-76-41-147-nat.elisa-mobile.fi[85.76.41.147]>: Client host rejected: Spamming. . Tarkista osoite tässäonosoitteeni@ongelma.com ja yritä uudelleen.

Moikka.

Vaikuttaa siltä, että jostain syystä sähköpostin palveluntarjoajasi postipalvelin tulkitsee koneeltasi lähetetyt viestit spammiksi, eli roskapostiksi. Siihen viittaa tuo virhesanoman

Client host rejected: Spamming.

Äkkiseltään kyse näyttäisi olevan koneen (tai reitittimen/modeemin) IP-osoitteeseen liittyvästä ongelmasta tai lähtevän sähköpostin palvelimen spam-suodatusasetuksissa ennemmin kuin Thunderbirdin ongelmasta.

Pahimmassa tapauksessa IP-osoitteesi on joutunut käyttämäsi postipalvelimen estolistalle ilman omaa syytäsi. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, jos vaikkapa reitittimessäsi on WLAN-ominaisuus, jonne joku täysin ulkopuolinen on päässyt tietämättäsi tunkeutumaan ja sitä kautta päässyt lähettämään roskapostia, jonka palvelin on sitten tunnistanut.

Minulla on Thunderbirdissä kaksi eri tiliä, molemilla sama ongelma.

Tuo tukee samaa oletusta, että ongelma liittyy IP-osoitteeseesi.

Samat sähköpostit toimivat moitteetta webmailissa, Outlookissa ja iPhonessa.

Webmail toimii suoraan palvelimella, joten siinä IP-osoitettasi ei tarvita ja iPhonesi IP-osoite on eri kuin tietokoneesi. Jos samalla koneella oleva Outlook toimii, saattaa sitä selittää esimerkiksi se, että siinä tuon saman tilin lähetysasetukset on määritelty eri tavalla. Esimerkiksi lähetyksessä käytetään tunnistautumista vaativaa yhteystapaa, kun Thunderbirdin asetuksissa tunnistamista edellyttävää tunnistustapaa ei käytetä.

Emme valitettavasti pysty sinua täällä kovin paljon auttamaan, sillä tuo ongelman ilmaantuminen näyttäisi olevan Elisan postipalvelimesta johtuva. Kannattaa ottaa yhteyttä Elisan asiakastukeen.

Ongelma ilmeni nyt ja ei ole ennen ollut. Asetuksiin en ole kajonnut.

Edelleen, tuo vahvistaa sitä teoriaa, että Elisan palvelimella on tapahtunut muutoksia, jotka ovat aiheuttaneet tämän ongelman.

Saattaa olla, että nämä muutokset vaativat sen, että Thunderbirdin asetuksia on muutettava. Siinä voimme sinua toki auttaa.