Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Youtube videos won't play in Landscape mode

  • 3 ответа
  • 2 имеют эту проблему
  • 82 просмотра
  • Последний ответ от Chris

more options

Every time a youtube video is placed on landscape mode on the firefox app of my android phone it becomes a single blurred image with the audio playing as normal.

Youtube seems to work fine on other browsers and I have tried all basic fixes, like deleting cache/data/reinstalling app etc. Appreciate any help.

Edit. Okay I managed to fix the issue so I'm adding the solution here in case anyone runs into this problem. Apparantly youtube playback decided to enable "ambient mode", a feature I didn't even know existed and seems to not play well with a phones resolution.

Just click the settings gear while the video is playing in landscape (mine is on the top right) and disable the "Ambient mode" feature.

Hope this helps.

Every time a youtube video is placed on landscape mode on the firefox app of my android phone it becomes a single blurred image with the audio playing as normal. Youtube seems to work fine on other browsers and I have tried all basic fixes, like deleting cache/data/reinstalling app etc. Appreciate any help. Edit. Okay I managed to fix the issue so I'm adding the solution here in case anyone runs into this problem. Apparantly youtube playback decided to enable "ambient mode", a feature I didn't even know existed and seems to not play well with a phones resolution. Just click the settings gear while the video is playing in landscape (mine is on the top right) and disable the "Ambient mode" feature. Hope this helps.
Приложенные скриншоты

Изменено Seltic

Все ответы (3)

more options

Hi

Thank you for letting us know - I have been able to replicate this issue. I have filed a bug with our developers, please feel free to follow it for progress with this issue:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1866590

more options

Seltic, thanks for reporting this problem. Do you see this same problem with YouTube's "ambient mode" in Chrome? What Android device and OS version are you using?

I enabled YouTube ambient mode (by switching to YouTube dark mode: Profile icon > Settings > General > Appearance > Dark theme), but I wasn't able to reproduce the problem on my Moto G5 (Android 8.1) or my Samsung Galaxy A32 (Android 13).

https://www.digitaltrends.com/social-media/what-is-ambient-mode-on-youtube/

more options

I am seeing this same problem. Only started with Firefox 120 and still a bug in Firefox 120.0.1. I have also done a fresh uninstall and reinstall and still have this bug on a fresh install.

Device: OnePlus 9 Pro OS: Oxygen OS 13.1 ( Android 13 )