Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Google and Youtube

  • 4 ответа
  • 0 имеют эту проблему
  • 11 просмотров
  • Последний ответ от jonzn4SUSE

more options

Hello,

please I've been experiencing an odd bug while browsing.

Whenever I try to open or continue browsing these sites (belonging to google) google.com or youtube.com it just keeps loading them (for a long time) then the tab/tabs just stop loading and after refreshing them i can finally browse on these sites.

Hope You will respond with a fix cause it's annoying me further and further

Thanks

Hello, please I've been experiencing an odd bug while browsing. Whenever I try to open or continue browsing these sites (belonging to google) google.com or youtube.com it just keeps loading them (for a long time) then the tab/tabs just stop loading and after refreshing them i can finally browse on these sites. Hope You will respond with a fix cause it's annoying me further and further Thanks
Приложенные скриншоты

Все ответы (4)

more options

Is it me or there seems to be alot of blackout spaces? Screenshot without cropping helps others to see what is happening on screenshots.

more options

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps.

See also:

more options

cor-el said

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps. See also:

Hello,

please is there any update to solving this problem? im using mozilla for many years but today i'm experiencing frequent loading times ONLY on google/youtube sites, and it begins to bother me, i've set the security.tls as you instructed me but that did nothing to solve my problem... if this persists i'll have to change my browser

more options

What security software are you running? Do you have the same issue with Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

You can also try Windows Sandbox if you're running Win Pro to see if it's a browser issue or something in your environment. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

Изменено jonzn4SUSE