Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Miksi Voikko-oikoluku ei toimi enää nykyisissä Firefoxversioissa?

  • 2 respostas
  • 4 têm este problema
  • 550 visualizações
  • Última resposta de Airman

more options

Olen ladannut ja asentanut koneelleni tämän suomen kielen oikolukusanaston: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/finnish-spellchecker/?src=ss

Mistä johtuu, että se ei kuitenkaan toimi 19.0.2-versiossani?

Eikä ole toiminut pitkään aikaan enää. En edes muista, missä ohjelmaversiossa se viimeksi toimi.

Aikaisemmin se lisäsi aina punaisen aaltoviivan virheellisesti kirjoitetun sanan alle. nykyisin ei tule mitään, vaikka miten väärin sanat kirjoittaisi.

Olen ladannut ja asentanut koneelleni tämän suomen kielen oikolukusanaston: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/finnish-spellchecker/?src=ss Mistä johtuu, että se ei kuitenkaan toimi 19.0.2-versiossani? Eikä ole toiminut pitkään aikaan enää. En edes muista, missä ohjelmaversiossa se viimeksi toimi. Aikaisemmin se lisäsi aina punaisen aaltoviivan virheellisesti kirjoitetun sanan alle. nykyisin ei tule mitään, vaikka miten väärin sanat kirjoittaisi.

Todas as respostas (2)

more options

Hei!

Tuo Mozillan lisäosapalvelussa oleva suomen kielen oikoluku ei tosiaan toimi, mutta epävirallisesti kehitetty versio siitä löytyy osoitteesta http://verteksi.net/lab/voikko/ . Itselläni tämä laajennus on toiminut moitteettomasti.

Kun olet asentanut lisäosan, valitse tekstikentässä "Oikolue"-valinta ja sen alapuolelta "Kielet"-valikosta "suomi (Suomi)".

Toivottavasti onnistuu!

Alterado por Atte em

more options

Latasin tuon antamasi linkin kautta oikolukuohjelman, joka sitten tosiaankin alkoi ohjeesi mukaisesti toimimaan.

Suuret kiitokset!