Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

došlo k chybě

  • 1 resposta
  • 0 tem este problema
  • 2 visualizações
  • Última resposta de Jonáš Palas

more options

Velice často mi chodí oznámení z aplikace Mozilla Firefox:V aplikaci Mozilla Firefox došlo k chybě.Takže bych chtěl vysvětlení o co jde, nejsem napaden hackerkým útokem,nebo nemám virus v mobilu ? Částo se mi změnily uložená hesla v mobilu.A za 20 let jsem jistý že mě někdo sleduje přes telefonní čísla. Můj Gmail: komarekantonin1@gmail.com Děkuji za odpvěď

Velice často mi chodí oznámení z aplikace Mozilla Firefox:V aplikaci Mozilla Firefox došlo k chybě.Takže bych chtěl vysvětlení o co jde, nejsem napaden hackerkým útokem,nebo nemám virus v mobilu ? Částo se mi změnily uložená hesla v mobilu.A za 20 let jsem jistý že mě někdo sleduje přes telefonní čísla. Můj Gmail: komarekantonin1@gmail.com Děkuji za odpvěď
Capturas de tela anexadas

Todas as respostas (1)

more options

Zkontroluj si co ti běží na pozadí. Pokud máš samsung, nebo telefon co to podporuje, dej si aby firefox neběžel na pozadí. Jakože v hlubokém spánku.

Samozřejmě si zkontroluj nějakou aplikací, která umí prohledat telefon (si vyhledej nějaký co dopručují youtubeři) a podívej se co ti to vyplivne.

Útil?

Faça uma pergunta

É necessário entrar na sua conta para responder a publicações. Faça uma nova pergunta, se ainda não tiver uma conta.