Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Son güncelleme ile tüm yer tüm yer imlerim silindi. eklendilerim silindi. Nasıl güncelleme bu?

  • 1 resposta
  • 1 tem este problema
  • 4 visualizações
  • Última resposta de Selim

more options

58.0 (64bit) güncellemesini aldıktan sonra tüm ayarlarım sıfırlandı. Yer imlerim silindi. eklentilerim silindi.

Aynı sorunu yaşayıp verilen çözüm önerisi ; Firefox yer imlerinizi günlük olarak yedekler. Yedeklerden birini geri yüklemek için Yer imleri düğmesine tıklayın, Tüm yer imlerini göster > İçe aktarma ve yedekleme > Geri yükle yolunu izleyip en son yedek alınan tarihi seçin.  son alınan tarıhli dosya vs yok. o dosyayı nerden sececeğiz oda yok.
58.0 (64bit) güncellemesini aldıktan sonra tüm ayarlarım sıfırlandı. Yer imlerim silindi. eklentilerim silindi. Aynı sorunu yaşayıp verilen çözüm önerisi ; Firefox yer imlerinizi günlük olarak yedekler. Yedeklerden birini geri yüklemek için Yer imleri düğmesine tıklayın, Tüm yer imlerini göster > İçe aktarma ve yedekleme > Geri yükle yolunu izleyip en son yedek alınan tarihi seçin. son alınan tarıhli dosya vs yok. o dosyayı nerden sececeğiz oda yok.

Todas as respostas (1)

more options

Normalde Firefox hiçbir güncellemede verilerinizi silmez.

Masaüstünüzde "Eski Firefox verileri" adında bir klasör görüyor musunuz? Bu klasör varsa Firefox'unuzu "yenilemişsiniz" demektir. Bu klasördeki veriler geri getirilebilir.

Daha önce Firefox Sync özelliğini kullanıyor muydunuz? Kullanıyorsanız Sync'e giriş yaptığınızda verileriniz otomatik olarak geri gelmeli.