Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Zoradenie týchto účtov

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 6 visualizações
  • Última resposta de Ansam

more options

Dobrý deň, v Thunderbirde používam viaceré e-mailové účty. Zoradenie týchto účtov mi nevyhovuje a chcem ich zoradiť podľa seba. Poraďte mi, ako to jednoducho spraviť.

Ďakujem

Juraj

Dobrý deň, v Thunderbirde používam viaceré e-mailové účty. Zoradenie týchto účtov mi nevyhovuje a chcem ich zoradiť podľa seba. Poraďte mi, ako to jednoducho spraviť. Ďakujem Juraj

Todas as respostas (2)

more options

durols napsal(a)

chcem ich zoradiť podľa seba

To znamená co? Podle čeho je chceš řadit? Položky se řadí kliknutím na nadpis nad nimi (např. na Předmět, Od, Korespondenti, Datum, ap.). Pokud je chceš řadit podle dalších (nezobrazených) kritérií, tak si je musíš nejdřív nechat zobrazit (klikni pravým tl. myši na lištu nad poštou).

more options

Najjednoduchšie to bude cez Config Editor: http://www.ghacks.net/2015/06/16/how-to-sort-accounts-in-the-email-client-thunderbird-manually/ alebo aj pomocou rozšírenia Manually sort folders: https://addons.mozilla.org/sk/thunderbird/addon/manually-sort-folders/ = Ručne: V uživatelském profilu zeditujte soubor prefs.js. V něm vyhledejte řádek podobný user_pref("mail.accountmanager.accounts", "account1,account2,account3,account4");.

Co znamená "account1" atd. zjistíte podle okolních řádků v prefs.js. Podstatné je, že tato předvolba určuje pořadí jednotlivých účtů. Prostým prohozením jednotliých účtů třeba do tvaru "account3,account2,account1,account4" změníte jejich pořadí. Důležitou věcí je jen to, aby první uváděný účet (v tomto případe "account3") byl nastaven u předvolby mail.accountmanager.defaultaccount tj. user_pref("mail.accountmanager.defaultaccount", "account3");.

Před editací si pro jistotu soubor prefs.js zazálohujte. Editaci přitom provádějte v editoru, který podporuje reprezentaci UTF-8. Např. PSPad.

Alterado por Ansam em