Hva må gjøres dersom Firefox ikke spiller lyd

Denne artikkelen forklarer hva du gjør når du ikke hører lyd fra Firefox.

Sjekk volummikseren

1. Åpne Firefox og spill av innhold med lyd, slik som Firefox video.
  2. Klikk påhøyreklikk volum-ikonet på Windows oppgavelinje.
  3. Klikk på MikserÅpne volummikser. Volummikser-vinduet åpnes.
  4. Sjekk at innstillingen for Mozilla Firefox ikke er dempet eller dratt helt ned.
VolumeMixer-Win7Fx111WinNorskVolummikser

Sjekk lydenheten

Sørg for at lydenheten (som høytalere eller hodetelefoner) er slått på og koblet ordentlig til datamaskinen.

Andre løsninger

Sjekk om andre programmer på datamaskinen din kan spille av lyd. Om ingen andre kan:

Om Firefox er det eneste programmet som ikke kan spille av lyd:

Sjekk om andre programmer på datamaskinen din kan spille av lyd. Om Firefox er det eneste programmet som ikke kan spille av lyd:

Dersom ingen programmer kan spille av lyd:

Sjekk om andre programmer på datamaskinen din kan spille av lyd. Om Firefox er det eneste programmet som ikke kan spille av lyd:

Dersom ingen programmer kan spille av lyd:

• Sørg for at lydenheten (som høytalere eller hodetelefoner) er slått på og koblet ordentlig til datamaskinen.