Template:computercode

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Trykk på Sync fanen.
  3. Trykk Konfigurer Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Under Jeg har allerede en Firefox Sync konto trykk Koble til og koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Comp Code
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk Firefox knappentrykk verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes
  2. Trykk Jeg har en konto.
  3. Koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Pair - Win
  1. På menylinjen, trykk Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes.
  2. Trykk Jeg har en konto.
  3. Koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Pair - Mac
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes.
  2. Trykk Jeg har en konto.
  3. Koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Pair - Lin
// These fine people helped write this article:JCPlus. You can help too - find out how.