Privat nettlesing i Firefox på Android

Bruk en privat nettlesingsfane i Firefox for Anroid for å besøke nettsider uten å lagre din historikk, dine passord eller preferanser.

Hva er det Privat nettlesing ikke lagrer?

• Besøkte sider
  • Skjema og søkeoppføringer
  • Passord
  • Nedlastinger (nedlastingsfiler vil fortsatt bli lagret til din enhet, men de vil ikke komme opp i Firefox sin nedlastingshistorikk.)
  • Cookies
  • Midlertidige Internet filer (cachefiler)

Få en virkelig privat surfeopplevelse med Firefox for Android. Bruk den private fanen til å besøke nettsteder uten å bli sporet.

Privat nettlesing vil:

• Forhindre at historikk, passord og inntastingsinformasjon blir lagret
  • Stopper automatisk utfylling av skjema og søkefelt
  • Blokkerer cookies
  • Blokkerer midlertidige Internet filer
  • Blokkerer tredjeparts sportingselementer på nettsider du besøker. (Tips: Du kan slå at dette når som helst. Se Utvidet sporingsbeskyttelse i Firefox for Android)

Åpne en privat fane?

• Åpne en tom privat fane: Trykk på Meny-knappen i Firefox (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) , deretter trykk på Ny privat fane.
  • Åpne en lenke i en privat fane: Trykk-og-hold på en lenke for å få frem en meny og velg Åpne lenke i privat fane

Se dine åpne private faner

Trykk på faneikonet øverst på skjermen, deretter trykk på maskeikonet for å se de sidene du har åpnet i privat nettlesing.

m36 private browsingprivate tab list android 57

For å lukke en fane, trykk på X ved siden av fanen du ønsker å lukke. Du kan også lukke alle åpne faner ved å trykke på menyknappen og velge Lukk private faner

Advarsel: Privat surfing gjør deg ikke anonym på Internett. Din Internett-leverandør, arbeidsgiver (hvis du bruker arbeidsgiverens WiFi for eksempel), eller nettstedene selv kan fortsatt spore hvilke sider du besøker.