Hvordan slette Firefox hurtiglager

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 48989
  • Opprettet:
  • Opprettet av: Håvard Mork
  • Kommentar: rettet buffer til hurtiglager
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: JCPlus
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Nei
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonsinnhold

Firefox sitt hurtiglager lagrer midlertidige bilder, skript og andre deler av nettsider mens du surfer. Denne artikkelen beskriver hvordan du tømmer hurtiglageret.

Tøm hurtiglageret

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Avansert-panelet.
  3. Trykk på Nettverk-fanen.
  4. I frakoblet lagring seksjonen trykk Tøm nå.
    Clear Cache Win1Clear Cache Mac1Clear Cache Lin1
  5. Lukk siden Innstillinger. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk.
  1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Avansert-panelet.
  3. Trykk på Nettverk-fanen.
  4. Under Hurtiglagret nettinnhold-seksjonen, trykk Tøm nå.
    Clear Cache Win1 fx11Clear Cache Mac1 fx11Clear Cache Lin1 fx11
  5. Lukk siden Innstillinger. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk.

Tømme hurtiglageret automatisk

Du kan sette Firefox til å automatisk tømme hurtiglageret din når Firefox lukkes:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Personvern-panelet.
  3. Under Historie seksjonen, sett Firefox skal: tilo Bruke egne innstillinger for historie.
  4. Velg boksen for Tøm historikk når Firefox lukkes.Clear Cache Win2Clear Cache Mac2Clear Cache Lin2
  5. Ved siden av Tøm historikk når Firefox lukkes, trykk Instillinger-knappen. "Når Firefox Lukkes skal den slette:" vinduet åpnes.
  6. I innstillingene for sletting av historikk vinduet, trykk boksen ved siden av Hurtiglager for nettsteder.Clear Cache Win3Clear Cache Mac3Clear Cache Lin3
  7. Trykk OK for å lukke vinduet.
  8. Lukk siden Innstillinger. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk.