Hvordan å forandre din standard nettleser i Windows 10

Denne artikkelen gjelder bare for Windows 10.
Når du oppgraderer til Windows 10 kan du utilsiktet stille tilbake din standard nettleser til Microsoft Edge. Følg disse stegene for å forandre din standard nettleser tilbake til Firefox.

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. I Generelt fanen, trykk Bruk som standardBruk som standard….
    default 38 Fx56GeneralPanelStartup-MakeDefaultBrowser Fx57GeneralPanelStartup-MakeDefault
  3. Windows innstillngs-appen vil åpne Velg standard apper skjermen.
  4. Bla ned og trykk på det som er valgt under Nettleser. I dette tilfellet vil ikonet si enten Microsoft Edge eller Velg standard nettleser.
    default apps win10
  5. I Velg en app skjermen, trykk på Firefox for å velge den som standard nettleser.
    firefox default 10
  6. Firefox er nå valgt som din standard nettleser. Lukk vinduet for å lagre endringene.
// These fine people helped write this article:bjorni, user1174865. You can help too - find out how.