Hvordan bruke Galleri programmet på Firefox OS

Hvordan vise bilder

1. For å åpne galleri programmet, trykk gallery .
  2. Galleri programmet med dine bilder vil vises i et rutenett.
  3. Trykk på et bilde for å se det i full størrelse
  4. dra til venstre for å vise det forrige bildet, eller dra til høyre for å vise det neste bildet.
    Hvis du når et punkt hvor du ikke kan dra lenger betyr det at du har kommet til det første eller siste bildet.
  5. For å gå tilbake til rutenettet, trykk Grid Icon in FxOS Gallery .
Tips: Du kan også åpne kameraet fra Galleriet ved å trykke på camera .

Slette Bilder

Det er to måter å slette bilder:

Slete et enkelt bilde

1. Åpne bildet og trykk Gallery delete icon in Firefox OS .
  2. trykk OK for å bekrefte slettingen.

Slette mange bilder

1. Trykk Multiple select icon in Firefox OS .
  2. Trykk på bildene du ønsker å slette. Valgte bilder vil ha en blå kantlinje rundt dem. Hvis du trykker på dem igjen vil valget bli opphevet
  3. Trykk Gallery delete icon in Firefox OS .
  4. Trykk OK for å bekrefte slettingen.
Viktig: Når et bilde er slettet kan det IKKE bli gjenopprettet.

Redigere Bilder

1. Trykk på bildet du ønsker å redigere
  2. Trykk edit icon . Derfra kan du redigere eksponering, legge til effekter, kanter og beskjære bilder.

Hvordan dele bilder

1. Trykk på bildet du ønsker å dele
  2. Trykk share .
  3. Velg hvordan du ønsker å dele bildet
  4. Den relevante applikasjonen vil åpnes, og dine bilder blir klare til å deles

Oversatt av Jørgen Juel

Del denne artikkelen: http://mzl.la/17wMiaA