Legg til eller fjern søkemotorer i Firefox for iOS

Denne artikkelen viser en kommende versjon av Firefox for iOS. Hvis du har installert Firefox for iOS kan din versjon være annerledes enn det som vises her.
Firefox for iOS er foreløpig kun tilgjengelig i disse landene. Hvis ditt land ikke er i listen kommer det etter hvert. Vi jobber hardt med å få Firefox for iOS til din region. Regisdtrer deg for nyhetsbrevet her.

Selv om Firefox lar deg velge en standard søkemotor, kan du også bruke hurtigsøk funksjonen som lar deg bytte mellom forskjellige søkemotorer i listen mens du surfer.

Fjern søkemotorer du ikke trenger eller legg dem til igjen om du ombestemmer deg. Her viser vi deg hvordan:

1. Trykk på fane-ikonet nederst på skjermen.

new tab ios 10
  2. Trykk på Instillinger i menypanelet.
  3. Trykk Søk i Firefox Innstillinger skjermen.
  4. Trykk på bryteren ved hver enkelt søkemotor for å skru den av switchoffios eller på switchonios.

Søkemotoren din vil vises nederst på skjermen når du søker.

quick search ios l10n
Firefox vil automatisk bruke din standard søkemotor om du ikke velger en av søkemotorene på bunnen.