Tilpass Firefox kontroller, knapper og verktøylinjer

Merk: Det er andre måter å tilpasse Firefox på. For eksempel kan du legge til funksjoner i Firefox med tillegg og du kan tilpasse Ny fane siden.

Firefox sine verktøylinjer gir enkel tilgang til vanlige funksjoner. Savner du noe du bruker ofte? Det er enkelt å tilpasse verktøylinjen. Er det noe du ikke bruker så ofte? Prøv å legge det i overflytsmenyen. Vi skal vise deg hvordan.

Tilpass overflytsmenyen eller verktøylinjen

Du kan endre elementene som vises i overflytsmenyen eller verktøylinjen.

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Flere verktøy… og velg Tilpass verktøylinje ….
    • En egen fane åpnes som lar deg dra og slippe elementer inn eller ut av overflytsmenyen og verktøylinjen. Legg merke til at noen objekter, som menyknappen Fx89menuButton, kan ikke flyttes til overflytsmenyen. Prøv deg fram! Du kan alltids starte på nytt ved å trykke på Tilbakestill standarer knappen på bunnen av skjermen.
    Fx108WinNorskTilpassFirefoxFx116WinNorskTilpassFirefoxfx89-customize-toolbarFx112CustomizeFirefox-linuxFx89Customize-macFx111CustomizeFirefox-mac
  2. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig knappen.
Tips: Du kan også åpne Tilpass Firefox-fanen slik: HøyreklikkHold nede Ctrl-tasten idet du klikker på et tomt punkt i fanelinjen eller verktøylinjen og velg Tilpass verktøylinje … fra menyen.

Slå på tittellinjen, menylinjen eller bokmerker

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Flere verktøy … og velg Tilpass verktøylinje ….
    • Slå på tittellinje: Marker Tittellinje nederst til venstre.
    • Slå på menylinjen eller bokmerker:Klikk på Verktøylinjer-nedtrekksmeny nederst på skjermen og velg de verktøylinjene du vil vise.
    Fx116WinNorskTilpassVertoylinjer
    Merk: The Bokmerker kan settes til Vis alltid, Vis bare på ny fane eller Vis aldri.
  2. Klikk på Ferdig.

Slå på tittellinjen eller bokmerker

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Flere verktøy … og velg Tilpass verktøylinje ….
    • Slå på tittellinje: Marker Tittellinje nederst til venstre.
    • Slå på bokmerker:Klikk på Verktøylinjer-nedtrekksmeny nederst på skjermen og velg Bokmerker.
    Fx89CustomizeToolbars-mac
    Merk: The Bokmerker kan settes til Vis alltid, Vis bare på ny fane eller Vis aldri.
  2. Klikk på Ferdig.
Merk: Du kan også slå bokmerker på eller av fra menylinjen på toppen av vinduet: Klikk på Vis, rull ned til Verktøylinjer og velg Bokmerker.

Slå på menylinjen eller bokmerker

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Flere verktøy … og velg Tilpass verktøylinje ….
  2. Klikk på Verktøylinjer-nedtrekksmeny nederst på skjermen og velg de verktøylinjene du vil vise.
    fx89-customize-toolbar-toolbar-dropdown-button
    Merk: The Bokmerker kan settes til Vis alltid, Vis bare på ny fane eller Vis aldri.
  3. Klikk på Ferdig.

Har du problemer?

Prøv å gjenopprette standarknappene og verktøylinjene ved å trykke på Tilbakestill standarder-knappen når du er i tilpasningsmodus. Hvis det ikke hjelper, prøv disse: