Innebygde temaer i Firefox - Alternativ til komplettetemaer

Komplette temaer er erstattet med innebygde temaer som har lysere og mørkere fargepaletter.

Du kan aktivere et av de innebygde temaene ved å følge trinnene beskrevet under:

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Themes.
  2. Trykk på ellipseikonet (tre punkter) ved siden av det aktuelle temaet og trykk på Aktiver.
    Fx68EnableDarkTheme
  1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Temaer.
  2. Trykk på Aktiver på det ønskede temaet.
    Fx80AktiverTema

I tillegg til disse er tusenvis av temaer tilgjengelig fra addons.mozilla.org. For mer informasjon, les Bruk temaer for å forandre utseende på Firefox.