Bruke faner i Firefox for Android

Firefox for android lar deg enkelt lage og behandle flere faner. Denne artikkelen viser deg hvordan du gjør det.

Hvor er fanene mine?

For å se dine faner i Firefox for android:

1. Det numeriske faneikonet øverst i høyre hjørne av skjermen viser deg hvor mange faner du har åpne. Trykk på den for å se alle dine åpne faner.
    Android Numeric Tab Icon phone 480 2
  2. Firefox viser dine åpne faner som fremhevede bilder (for nettbrett blir listen lagt til toppen ved portrettmodus, og til venstre ved landskapsmodus). Åpne fanen du ønsker ved å trykke på den.
    Android Tab List phone 480tab list android 36
  3. For å lukke en fane, trykk på X ved siden av den.

"Bytt til fane" ved hjelp av søk

Trykk på tittellinjen og begynn å skrive noe. Hvis du skriver noe som samsvarer med en av dine åpne faner vil Firefox vise "Bytt til fane" alternativet i auto-forslag. Ved å trykke på "Bytt til fane" vil du bli ført til fanen, uten å åpne en ny fane.

Android switch to tab jelly bean 480 wide

Hvordan åpner jeg en fane?

Åpne en tom fane

1. Trykk på faneikonet for å vise panelet.
    numeric tab
  2. Trykk på + (plusstegnet) i øvre høyre hjørne av skjermen. (nedre venstre hjørne på nettbrett i landskapsmodus) for å åpne en ny fane.
    new tabm36 new tab
  3. Den nye fanen vil laste den Fantastiske Skjermen og en liste over dine toppsider, bokmerker og historikk. Du kan velge fra hjemskjermalternativene eller skrive inn et nytt søk eller en nettadresse.

Åpne en lenke i en ny fane

1. For å åpne en lenke i en ny fane, trykk og hold på lenken for å åpne kontekstmenyen.
  2. I kontektsmenyen, trykk på Åpne lenke i en ny fane, eller Åpne lenken i privat fane dersom du ikke ønsker at Firefox skal lagre siden i din historikk.
    Mobile Tabs9opentab m36{/for)
  3. For å bytte til din nye fane, vis dine faner og trykk på dets fremhevede bilde.
    For å raskt bytte til din nye fane, trykk på Bytt alternativet som vises rett etter at du åpner en ny fane.
    switch tab 33

Private Faner

Bytt til Privat nettlesingsmodus dersom du ikke ønsker at Firefox skal huske surfe eller søkehistorikk. Trykk på ikonet øverst på skjermen, trykk på så på maskeikonet.

private tabsm36 private browsing

Herifra kan du se en liste av faner du har åpnet i Privat nettlesningsmodus, eller åpne en ny, privat fane, ved å trykke på plussikonet. private plus.

Hvordan deler jeg mine faner?

Firefox Sync lar deg dele faner med dine andre enheter.

Hente synkroniserte faner på din Android enhet

Dersom du har faner åpne på en annen enhet kan du få tilgang til dem på din Android enhet ved å trykk på tallet øverst i skjermen, og så trykke på Sync ikonet.

synced tabs

Dersom du har faner åpne i en annen enhet kan du nå dem fra hjemskjermen:

1. Trykk på adresselinjen for å åpne hjemskjermen.
  2. Skroll til venstre til du ser Syncroniserte faner panelet:
    m36 sync tabs
  3. Du kan se dine åpne faner i listen gruppert av enheter.
Tips: Dra ned Sync-skjermen for å manuelt oppdatere synkroniserte faner.

Send en fane fra din Android enhet

Dersom du har en fane åpen på din Android enhet kan du bruke Send fane til enhet funksjonen for å åpne fanen på en annen maskin:

1. Trykk på menyknappen (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) og så del-knappen android share (den kan hende du må trykke på Mer først) .
  2. Velg Send fane til enhet fra nedrykksmenyen.
  3. Velg enhetene du ønsker å dele fanen med og trykk på Send.
    share tab
  4. Fanen vil laste på dine andre enheter etter at den synkroniserer (vanligvis i løpet av ett minutt). Dersom du har sendt fanen til en datamaskin og ønsker at fanen skal lastes tidligere, gå til menyen Verktøy og velg Synkroniser nå.

Hvordan lukker jeg faner?

Vis din faneliste og trykk på X ved siden av fanen du ønsker å lukke.

Dersom du lukker en fane ved uhell, ta det med ro. Du kan gjenopprette den siste fanen ved å trykk på Angre alternativet som vises en kort tid etter du lukker en fane.

recover tab androidundo close tab m36

Lukk alle åpne faner

For å lukke alle dine åpne faner, trkk på fanelisteikonet og så menyknappen Malen "androidmenulocation" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner., så Lukk alle faner.

close all tabs androidm36 close all tabs

Vis og gjenåpne noen tidligere lukkede faner

For å se en liste over faner du nylig har lukket, gå tilbake til den Fantastiske Skjermen (hvis du ikke allerede er på den, trykk på addressefeltet) og sveip til høyre til du ser Nylige faner Panelet. Herifra kan du vise og gjenåpne individuelle faner eller hele økter.

recent tabs android