X
Tik hier voor de mobiele versie van de website.

Ondersteuningsforum

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Image path displays instead of image

Geplaatst

Firefox v20.0.1, Win7 32 bit. This web page ( http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 ) does not display the "flowchart"image at the bottom of the page immediately following the text "The following is a map of other documents..." On a correctly working page, the image is a flowchart "navigation" image that opens new pages depending on where you click on it. In firefox only a box with an ftp path to the image is displayed in its place. I have seen the problem on other web pages as well.

Actions taken: The pages displays correctly in IE v10. This problem happens on one computer. Different computer, same firefox version displays correctly. Different computer older firefox version (v17?) displays correctly.

  • I have tried disabling all plug-ins and extensions.
  • I have created a new profile. Seems like the first time I did this, the page displayed correctly, but when I refreshed (F5) the image is gone and the ftp path box is displayed. Subsequently created new profiles do not display the page correctly.
  • I have tried resetting Firefox and the page still is not displayed correctly.

Troubleshooting: Ctrl-shif-K, opened the Web Console, cleared the console output, refreshed the page by pressing Ctrl-F5. The following is several lines following the first error on the console:

[09:12:29.360] Unknown property '-moz-border-radius'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/widgets/share/addthis/1.0/css/share.css:11

[09:12:29.360] Expected declaration but found '*'. Skipped to next declaration. @ http://zone.ni.com/widgets/share/addthis/1.0/css/share.css:13

[09:12:29.406] GET http://ct1.addthis.com/static/r07/core076.js [HTTP/1.1 200 OK 167ms]

[09:12:29.392] Unknown property 'size'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/css/global/us/zoneprint.css:15

[09:12:29.392] Expected declaration but found '@bottom-center'. Skipped to next declaration. @ http://zone.ni.com/css/global/us/zoneprint.css:17

[09:12:29.497] GET http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css [HTTP/1.1 200 OK 26ms] [09:12:29.452] Expected identifier for class selector but found ' '. Ruleset ignored due to bad selector. @ http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css:115 [09:12:29.453] Error in parsing value for 'filter'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css:259

[09:12:29.453] Error in parsing value for 'cursor'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css:259

Any help is greatly appreciated.

Firefox v20.0.1, Win7 32 bit. This web page ( http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 ) does not display the "flowchart"image at the bottom of the page immediately following the text "The following is a map of other documents..." On a correctly working page, the image is a flowchart "navigation" image that opens new pages depending on where you click on it. In firefox only a box with an ftp path to the image is displayed in its place. I have seen the problem on other web pages as well. Actions taken: The pages displays correctly in IE v10. This problem happens on one computer. Different computer, same firefox version displays correctly. Different computer older firefox version (v17?) displays correctly. * I have tried disabling all plug-ins and extensions. * I have created a new profile. Seems like the first time I did this, the page displayed correctly, but when I refreshed (F5) the image is gone and the ftp path box is displayed. Subsequently created new profiles do not display the page correctly. * I have tried resetting Firefox and the page still is not displayed correctly. Troubleshooting: Ctrl-shif-K, opened the Web Console, cleared the console output, refreshed the page by pressing Ctrl-F5. The following is several lines following the first error on the console: [09:12:29.360] Unknown property '-moz-border-radius'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/widgets/share/addthis/1.0/css/share.css:11 [09:12:29.360] Expected declaration but found '*'. Skipped to next declaration. @ http://zone.ni.com/widgets/share/addthis/1.0/css/share.css:13 [09:12:29.406] GET http://ct1.addthis.com/static/r07/core076.js [HTTP/1.1 200 OK 167ms] [09:12:29.392] Unknown property 'size'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/css/global/us/zoneprint.css:15 [09:12:29.392] Expected declaration but found '@bottom-center'. Skipped to next declaration. @ http://zone.ni.com/css/global/us/zoneprint.css:17 [09:12:29.497] GET http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css [HTTP/1.1 200 OK 26ms] [09:12:29.452] Expected identifier for class selector but found ' '. Ruleset ignored due to bad selector. @ http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css:115 [09:12:29.453] Error in parsing value for 'filter'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css:259 [09:12:29.453] Error in parsing value for 'cursor'. Declaration dropped. @ http://zone.ni.com/css/global/us/thecore.css:259 Any help is greatly appreciated.

Bewerkt door Techie op

Aanvullende systeemdetails

Geïnstalleerde plug-ins

  • Citrix Online App Detector Plugin
  • Next Generation Java Plug-in 10.21.2 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 11.6 r602
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.02
  • Google Update
  • 5.1.20125.0
  • LabVIEW 2012 Netscape Plug-in for Win32
  • NPWLPG
  • AlternaTIFF v2.0.4
  • Windows Activation Technologies Plugin for Mozilla
  • LabVIEW 2011 Netscape Plug-in for Win32
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • LabVIEW 8.6 Netscape Plug-in for Win32
  • LabVIEW 8.5 Netscape Plug-in for Win32

Toepassing

  • Firefox 20.0.1
  • Useragent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0
  • Ondersteunings-URL: http://support.mozilla.org/1/firefox/20.0.1/WINNT/en-US/

Extensies

  • Troubleshooter 1.1a (troubleshooter@mozilla.org)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Grafisch

  • adapterDescription: Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x2e12
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: igdumdx32 igd10umd32
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2:
  • clearTypeParameters: Gamma: 2200 Pixel Structure: RGB ClearType Level: 50 Enhanced Contrast: 300
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.16492
  • driverDate: 2-11-2011
  • driverDate2:
  • driverVersion: 8.15.10.2302
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset)
  • windowLayerManagerType: Direct3D 10

Aangepaste voorkeuren

  • browser.cache.disk.capacity: 358400
  • browser.cache.disk.smart_size.first_run: False
  • browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: False
  • browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 358400
  • browser.places.smartBookmarksVersion: 4
  • browser.startup.homepage_override.buildID: 20130409194949
  • browser.startup.homepage_override.mstone: 20.0.1
  • dom.w3c_touch_events.expose: False
  • extensions.lastAppVersion: 20.0.1
  • gfx.direct3d.checkDX10: False
  • network.cookie.prefsMigrated: True
  • places.history.expiration.transient_current_max_pages: 79525
  • plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
  • privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: True

Div

  • User JS: nee
  • Toegankelijkheid: nee

Vraageigenaar

Apparently there are two types of caches, the cached web content and the offline web content cache. I was using the Tools>Options>Advanced Tab>Network tab and clearing the offline web content. It appears that if I clear the cached web content then click refresh on the page mentioned, then the page displays correctly, albeit only once. Strange because the "parent page" http://www.ni.com/white-paper/6145/en that points to this one http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 can be refreshed (F5, Ctrl-F5, Ctrl-Shft-K) multiple times and not break. Once I go to http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 a second time, then the parent page also stops displaying correctly upon a page refresh. Something in http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 is also breaking the parent page.

I re-tested this on another PC (Win 7 64bit) running Firefox v17.0.1. The problem does not happen, i.e. I can refresh multiple times and click on any of the items in flow chart image and all pages display correctly.

To summarize: two PCs (Win7 32bit and Win7 64bit) with Firefox 20.0.1 exhibit the problem. Third PC with Win7 64bit and Firefox 17.0.1 does not.

Apparently there are two types of caches, the cached web content and the offline web content cache. I was using the Tools>Options>Advanced Tab>Network tab and clearing the offline web content. It appears that if I clear the cached web content then click refresh on the page mentioned, then the page displays correctly, albeit only once. Strange because the "parent page" http://www.ni.com/white-paper/6145/en that points to this one http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 can be refreshed (F5, Ctrl-F5, Ctrl-Shft-K) multiple times and not break. Once I go to http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 a second time, then the parent page also stops displaying correctly upon a page refresh. Something in http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5336 is also breaking the parent page. I re-tested this on another PC (Win 7 64bit) running Firefox v17.0.1. The problem does not happen, i.e. I can refresh multiple times and click on any of the items in flow chart image and all pages display correctly. To summarize: two PCs (Win7 32bit and Win7 64bit) with Firefox 20.0.1 exhibit the problem. Third PC with Win7 64bit and Firefox 17.0.1 does not.
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8837 oplossingen 72222 antwoorden

Nuttig antwoord

I was able to replicate this problem in a new profile intermittently (sort of, see attached screen shot). I hooked up the Fiddler proxy to try to inspect the FTP traffic, but this seems to be preventing me from replicating the error again. (This is not an unheard of phenomenon: proxying can sometimes resolve connection issues for testers so they don't detect certain problems.) Hmmm...

I was able to replicate this problem in a new profile intermittently (sort of, see attached screen shot). I hooked up the Fiddler proxy to try to inspect the FTP traffic, but this seems to be preventing me from replicating the error again. (This is not an unheard of phenomenon: proxying can sometimes resolve connection issues for testers so they don't detect certain problems.) Hmmm...

Bewerkt door jscher2000 op

Vraageigenaar

That is exactly what I am seeing. Thanks for digging!

That is exactly what I am seeing. Thanks for digging!
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8837 oplossingen 72222 antwoorden

I haven't come up with an explanation for why it works consistently without errors in my highly customized profile with lots of add-ons but works intermittently in a clean profile. There are too many differences between them; not sure whether I can return to it again.

I haven't come up with an explanation for why it works consistently without errors in my highly customized profile with lots of add-ons but works intermittently in a clean profile. There are too many differences between them; not sure whether I can return to it again.

Vraageigenaar

Puzzling indeed. Thanks for your efforts!

Puzzling indeed. Thanks for your efforts!