X
Tik hier voor de mobiele versie van de website.

Ondersteuningsforum

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Add ons are installed but do not show an icon or work

Geplaatst

I have 2 add ons installed-adblock plus and Roboform. Both show in add ons and show no error. I can disable or remove them. I can re-download and add them without error. But-neither show the icon on top, nor do they work. This does not appear to be the issue that occurred on 4 May. I'm stumped. When I check browser integration in Roboform, there are none listed, meaning that Roboform has not been integrated with FF, but add ons in FF show that it is and it is enabled. Nothing to check on add block plus, but there is no icon, so it is not doing anything. Any help with this would be greatly appreciated.

I have 2 add ons installed-adblock plus and Roboform. Both show in add ons and show no error. I can disable or remove them. I can re-download and add them without error. But-neither show the icon on top, nor do they work. This does not appear to be the issue that occurred on 4 May. I'm stumped. When I check browser integration in Roboform, there are none listed, meaning that Roboform has not been integrated with FF, but add ons in FF show that it is and it is enabled. Nothing to check on add block plus, but there is no icon, so it is not doing anything. Any help with this would be greatly appreciated.
McCoy
  • Top 10 Contributor
546 oplossingen 5143 antwoorden

Hello MissChrisJ,

Would you please do this :

3-bar menu => Customize - do you see the icons there  ?

If so, just drag them to your toolbar .....

Also see : https://support.mozilla.org/en-US/kb/customize-firefox-controls-buttons-and-toolbars

Hello MissChrisJ, Would you please do this : 3-bar menu => Customize - do you see the icons there ? If so, just drag them to your toolbar ..... Also see : https://support.mozilla.org/en-US/kb/customize-firefox-controls-buttons-and-toolbars