Een zoekmachine toevoegen aan Firefox Focus voor Android

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Focus. Als uw Firefox Focus er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.

Firefox Focus bevat ingebouwde zoekmachines, maar u kunt ook nieuwe toevoegen:

1. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek.
    focusmenu 4
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op de optie onder Zoeken.
  4. Tik op Nog een zoekmachine toevoegen.
  5. Geef uw zoekmachine een naam in het veld Weergavenaam.
  6. Voer in het veld Te gebruiken zoekstring de koppeling naar uw zoekopdracht in:
  7. Tik op Opslaan om uw wijzigingen te behouden.
  8. Tik op het pijltje voor teruggaan om naar het vorige scherm terug te gaan.