Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Noot: dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

Firefox heeft een wijziging ondergaan in de manier waarop plug-ins hun bestanden dienen te installeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat plug-ins die niet langer worden onderhouden, zoals de Windows Media-plug-in, niet meer werken. Hier wordt uitgelegd hoe u deze plug-ins weer kunt laten werken.

Een Firefox-instelling wijzigen om deze plug-ins weer aan te zetten

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina “Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!” kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar plugins.load_appdir_plugins.
  3. Dubbelklik op plugins.load_appdir_plugins om de waarde ervan te wijzigen naar True.
  4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Als u Firefox herstart, zijn de plug-ins weer ingeschakeld.

Deel dit artikel: http://mzl.la/14KOGJO