Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Noot: dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

Firefox heeft een wijziging ondergaan in de manier waarop plug-ins hun bestanden dienen te installeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat plug-ins die niet langer worden onderhouden, zoals de Windows Media-plug-in, niet meer werken. Hier wordt uitgelegd hoe u deze plug-ins weer kunt laten werken.

Een Firefox-instelling wijzigen om deze plug-ins weer aan te zetten

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik!Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar plugins.load_appdir_plugins.
  3. Dubbelklik op plugins.load_appdir_plugins om de waarde ervan te wijzigen naar True.
  4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Als u Firefox herstart, zijn de plug-ins weer ingeschakeld.