Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 98)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 98). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

De achtergrond van uw startscherm wijzigen

U kunt de achtergrond wijzigen om uw startpagina in Firefox voor iOS aan te passen. Tik op het Firefox-logo in de linkerbovenhoek om door de beschikbare achtergronden te lopen. U kunt ook beschikbare achtergronden bekijken en uw achtergrond wijzigen in uw instellingen voor Startpagina aanpassen.

iOS Wallpaper home screen

Zoekbalk verplaatst naar de onderzijde van het scherm

De zoekbalk in Firefox voor iOS bevindt zich nu standaard aan de onderzijde van het scherm. U kunt er echter voor kiezen om deze naar de bovenzijde van uw scherm te verplaatsen in uw Instellingen.

iOS Address bar bottom

Bugfixes

De volgende bugfixes zijn geïmplementeerd:

• De tabbladgeschiedenis wordt niet meer getoond nadat u alle geschiedenis hebt gewist.